Antena Căutare

Cristi şi-a dat jos "masca" de dur şi a impresionat-o pe Burlăciţa! Andreea a întâlnit-o pe cea mai importantă persoană din viaţa lui

A venit rândul lui Cristi să o aducă acasă pe Andreea, iar felul în care acesta s-a comportat a fost pe placul Burlăciţei.

A venit rândul lui Cristi să o aducă acasă pe Andreea, iar felul în care acesta s-a comportat a fost pe placul Burlăciţei.

Bineînţeles, nu au lipsit tachinările şi glumiţele dintre ei, însă atmosfera a fost foarte romantică. "Mă bucur că m-a invitat la el acasă. Cu siguranţă este locul unde el îşi dă jos masca durităţii şi poate fi el însuşi", a spus Andreea.

Cei doi au gătit împreună, iar concurentul i-a pregătit Burlăciţei şi o surpriză deosebită: i-a făcut cunoştinţă cu bunica sa, una dintre cele mai dragi fiinţe pentru el. "Este o persoană pe care o iubesc foarte mult. E femeia care m-a crescut", a povestit Cristi.

Au povestit, şi-au adus aminte de clipele frumoase petrecute în copilărie, iar în momentul în care a venit vorba despre bunicul lui Cristi, concurentul a izbucnit în lacrimi. "Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta. Mi-e dor de el", a spus Cristi.

După plecarea bunicii, cei doi au avut timp să discute lucruri importante despre relaţia lor. Îngrijorată din cauza luptelor la care participă Cristi, ea l-a făcut să promită că ar renunţa la ele în momentul în care vor forma o familie. "Facem un pact. Dacă noi doi continuăm, eu mă las de MMA în secunda în care avem primul copil", a acceptat el.

Mai sincer ca niciodată, Cristi i-a declarat iubirea Burlăciţei: "Eşti motivul pentru care mă trezesc dimineaţa&quo... Înainte de ceremonia trandafirului, Andreea şi Gabi au vorbit despre un subiect sensibil! "Nu ai nicio responsabili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x