Antena Căutare

Cruduța, interzis de sexy... pe apă! La soare te poți uita, la Daniela ba

Cruduţa face furori ori de câte ori apare! Fie că este extrem de sexy, fie că face ceva care îi lasă pe toţi cei din jur fără răsuflare. Ultima năzbâtie făcută de Cruduţa i-ar fi putut pune viaţa în pericol

Cruduţa face furori ori de câte ori apare! Fie că este extrem de sexy, fie că face ceva care îi lasă pe toţi cei din jur fără răsuflare. Ultima năzbâtie făcută de Cruduţa i-ar fi putut pune viaţa în pericol.

Cruduţa, în acţiune! Vedeta a dat rochia elegantă de la Burlăciţa pe costumul sexy de baie. Şi a arătat toturor cât de talentată este chiar şi pe apă!

Îmbrăcată într-un costum de baie roşu, peste care avea o vestă de salvare, dar şi cu o cască de protecţie pe cap, Daniela Crudu a făcut valuri! La propriu! Nu pentru mult timp, însă, nu vă panicaţi! Vesta de salvare şi-a făcut treaba iar bruneta a fost scoasă la suprafaţă instantaneu!

Nu este prima dată când bruneta face o "nebunie" în apă! Deşi nu ştia să înoate, în urmă cu doi ani, Cruduţa a sărit de la 10 metri în bazin, la Splash! Vedete la apă!

Pe de altă parte, când nu face vreo nebunie, Cruduţa îşi înnebuneşte admiratorii cu fotografiile sexy, cum altfel, de la piscină!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x