Antena Căutare

Daniela Crudu a primit un cadou-surpriză! Cine i l-a dăruit?

Un buchet superb de trandafiri și un mesaj misterios i-au făcut Burlăciței ziua mai frumoasă. Bruneta nu le-a dezvăluit fanilor identitatea celui care i-a trimis cadoul

Un buchet superb de trandafiri și un mesaj misterios i-au făcut Burlăciței ziua mai frumoasă. Bruneta nu le-a dezvăluit fanilor identitatea celui care i-a trimis cadoul.

Daniela se poate declara o femeie fericită. Vedeta este asaltată de concurenții de la „Burlăcița” cu numeroase cadouri și declarații de dragoste. Ultima surpriză de care Cruduța a avut parte a impresionat-o total. Un superb buchet de trandafiri i-a fost dăruit de către un pretendent misterios. Florile erau însoțite și de un mesaj intrigant: „Câteodată contează rezultatul, mai puțin intenția! Mi-e dor de tine. TE IUBESC!”.

Pentru că Daniela nu a dorit să dezvăluie identitatea expeditorului, fanii săi au iscat un adevărat război al postărilor în care încearcă să ghicească numele „autorului”.

Şoc! Daniela Crudu a primit inelul: "Sunt curioasă dacă acesta e doar începutul"... Galerie FOTO! "Burlăcița" a întors toate privirile! Cum s-a prezentat Daniela Crudu la petrecerea de lansare a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x