Antena Căutare

EXCLUSIV! Andreea Mantea, despre relația cu Cristian Mitrea: ”Ne-am făcut un tatuaj amândoi!”

Decepţionată în dragoste, dar convinsă că lucrurile se vor schimba, una dintre cele mai râvnite femei din România pornea acum mai bine de trei luni în aventura vieţii ei, filmată pas cu pas în incendiarul reality show „Burlăciţa”, de la Antena 1.

Decepţionată în dragoste, dar convinsă că lucrurile se vor schimba, una dintre cele mai râvnite femei din România pornea acum mai bine de trei luni în aventura vieţii ei, filmată pas cu pas în incendiarul reality show „Burlăciţa”, de la Antena 1.

Nu mai puţin de 20 de cavaleri s-au alăturat în competiţia pentru cucerirea senzualei burlăciţei. Doar unul a reușit să îi câștige inima - Cristian Mitrea.

Andreea Mantea a vorbit, în EXCLUSIVITATE, despre experiența inedită pe care a avut-o la ”Burlăcița”.

Reporter: Când ți-ai dat seama că el este alesul?

Andreea Mantea: Eeeee, încă de la început am simţit că e chimie între noi, dar nu m-am gândit nicio secundă că lucrurile pot merge atât de departe. Spre final, chiar în ultima săptămână, când trebuia să iau decizia finală, chiar nu reuşeam să mai închid un ochi. Trebuia să aleg intre ce-şi dorea inima şi ce-mi spunea mintea... cred că a fost cea mai dificilă decizie din viaţa mea. Am hotărât totuşi să-mi ascult inima şi simt că nu am greşit.

R: Ce te-a impresionat la Cristian? De ce l-ai ales pe el?

A.M.: Aşa cum spuneam, a fost chimie de la început. Mi-a plăcut mult faptul că a fost sincer şi nu mi-a ascuns absolut nimic. De obicei, se spune despre doi oameni că trebuie să se completeze într-o relaţie. Ei bine, eu cred că e exact invers. Cred că jumătatea ta trebuie să fie exact ca tine.

R: Cum decurge relația voastră? Faceți totul împreună?

A.M.: Da, chiar da sau cel puţin aşa ne dorim. Deocamdată nu am avut foarte mult timp la dispoziţie, eu mă aflu pe litoral de mai bine de o lună, unde filmez pentru emisiunea de la Antena Stars, „Petrecerea Burlăciţelor, difuzată de duminică până joi, de la 21:30. Aseară chiar, imediat după emisiunea de la Antena Stars Cristi a venit alături de mine, la mare şi am prins finalul de la „Burlăciţa”. Am retrăit intens fiecare moment.

R: Locuiți deja împreună? Stați la tine sau la el acasă?

A.M.: Aici-aici e problema. Eu nu pot să stau la el acasa, pentru că am animaluţele mele, câinii şi pisicile, care nu stau fără mine. Aşa că acum pot spune că ne fâţâim de colo-colo până când el se va muta la mine. (Cristi, prezent la interviu a completat că acest lucru se va intâmpla în 2024).

R: Ce faceți în timpul liber?

A.M.: Deocamdată ne bucurăm de faptul că putem fi împreună, dar filmările pentru „Petrecerea Burlăcitelor”, de la Antena Stars îmi ocupă mare parte din timp. Ce vă putem spune, în premieră, e faptul că ne-am făcut un tatuaj, amândoi, tatuaj pe care eu mi-l doream de foarte multă vreme.

R: V-ați gândit când vă căsătoriți? Crezi că este alesul inimii tale?

A.M.: E devreme încă să ne gandim la asta. Acum trebuie să ne cunoaştem şi fără camere.

R: Păstrezi legătura cu vreunul dintre foștii concurenți? Dacă da, ce părere are Cristian despre asta?

A.M.: Da, cu Alex Grigoraş şi cu Gabi Aur. Nici vorbă de supărare, am rămas prieteni.

R: În ce relații a rămas Cristian cu Alex, după ce au ieșit din competiție?

A.M.: Au rămas în continuare prieteni, cum au fost şi până acum.

R: Există vreun concurent pe care nu vrei să îl mai vezi vreodată?

A.M.: Nici vorbă, de la fiecare dintre ei am învăţat câte ceva şi sunt sigură că şi ei de la mine. Atâta timp cât am avut cu toţii curajul să participăm la această emisiune, e clar că ne leagă ceva.

R: Ce a însemnat proiectul Burlăcița pentru tine?

A.M.: Când Antena 1 mi-a făcut această propunere, eram singură şi chiar îmi doream pe cineva alături, aşa că mi-am spus că e momentul meu să merg pe acest drum. Pe parcurs mi-am dat seama că acest proiect va rămâne probabil experienţa vieţii mele; am luat cele mai grele decizii din viaţa mea şi am trăit unele dintre cele mai intense momente.

Cine este Cristian Mitrea, bărbatul care a cucerit-o pe burlăcița Andreea Mantea!... Finala „Burlăciţa”, lider incontestabil de audiență, pe toate segmentele de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x