Antena Căutare

Întâlnire EXTREMĂ! Patru concurenți au fost invitați la SKYDIVING

Burlaciţa le-a testat curajul câtorva pretendenţi, invitându-i la skydiving. Tiberiu, Alin, Radu şi Cristian au norocoşii invitaţi de Andreea la un date plin de adrenalină.

Burlaciţa le-a testat curajul câtorva pretendenţi, invitându-i la skydiving. Tiberiu, Alin, Radu şi Cristian au norocoşii invitaţi de Andreea la un date plin de adrenalină.

La început, iubitori de sport extrem fiind, băieţii au fost de-a dreptul încântaţi de experienţa pe care urmau să o aibă, dar când s-au văzut în faţa faptului împlinit, emoţiile i-au cam copleşit: „Mi s-au părut distanţi, nu prea vorbeau cu mine, probabil din cauza emoţiilor. Mă simţeam de parcă am ieşit la întâlnire cu instructorul, pentru că mai mult el mă încuraja”, povesteşte Andreea.

Cu toate că Burlăciţa le-a testat concurenţilor curajul, ea însăşi a trebuit să treacă peste această provocare, pentru că îi era extrem de teamă să facă skydiving: „Când le-am dezvăluit teama mea, au fost un pic surprinşi, pentru că nu se aşteptau să-i duc la skydiving din moment ce îmi era frică. Eu, de fapt, voiam să văd cine reuşeşte să mă convingă, să mă ajute, să trec peste teama pe care o aveam”, mărturiseşte Andreea.

La final, Burlăcița s-a declarat dezamăgită de întâlnirea cu cei patru.

”A fost cel mai rau date. Foarte sec și simplu. Dacă nu era Tiberiu, puteam să plec liniștită acasă”, a spus vedeta.

Un nou conflict între concurenți! ”Dacă vin la tine, îți rup capul!”... Plimbare romantică prin Las Vegas, alături de Georgel și Alex! Cine a primit trandafirul salvator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x