Antena Căutare

Luptătorul de la „Burlăciţa” şi-a ieşit din minţi: ”Jur că nu mai ştiu ce s-a întâmplat, dar s-a declanşat războiul”

Se strâng rândurile la „Burlăciţa”, incediarul reality show difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, iar presiunea ultimelor probe la care Andreea îşi supune pretendenţii îşi spune cuvântul.

Se strâng rândurile la „Burlăciţa”, incediarul reality show difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, iar presiunea ultimelor probe la care Andreea îşi supune pretendenţii îşi spune cuvântul.

Luptătorul de jujitsu şi MMA, Cristian Mitrea, şi-a ieşit din minţi în momentul în care a aflat de o întâlnire privată ce a avut loc între râvnita burlăciţă şi Sorin. Extraordinar de gelos, concurentul nu a putut suporta apropierea dintre cei doi şi a izbucnit.

Aflaţi la o întâlnire la bordul unui superb bolid de lux, Andreea a presimţit ce avea să se întâmple: „Eram conştientă că va începe furtuna”, a mărturisit burlăciţa, care însă nu a ştiut până unde se va merge. „Nu mă meriţi, crede-mă!” a răbufnit Cristi, spre surprinderea burlăciţei, care a izbucnit în plâns. De aici şi până la acuze grave a mai fost doar un pas.

Cum a reacţionat Andreea, rămâne de văzut în această seară, în cadrul celui mai nou episod al reality show-ului „Burlăciţa”, difuzat de la 20:30, la Antena 1.

Pe Andreea Mantea, telespectatorii o vor putea urmări începând de duminica aceasta şi la Antena Stars, unde timp de patru zile pe săptămână va prezenta cea mai fierbinte emisiune a verii, „Petrecerea Burlăciţelor”, de la ora 21:30.


Asta întrece orice imaginație! Iată ce a făcut Andreea Mantea cu un concurent în piscină!... SCANDAL fără precedent la Burlăcița! Un concurent a răbufnit din GELOZIE: ”Nu mă meriți!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x