Antena Căutare

Miercuri, 23 septembrie, de la 20:30, urmează o ediţie incendiară! Daniela Crudu se sărută cu un concurent

Miercuri, 23 septembrie, de la 20:30, în cea de-a treia ediție din acest sezon al show-ului „Burlăcița”, telespectatorii vor fi martorii primului sărut dintre Daniela și un concurent.

Totul se întâmplă în timpul unei întâlniri private pe care pretendentul reușește să o obțină după o confruntare pe terenul de golf. Aceasta pare a fi noua strategie a Danielei de a afla cine o dorește cu adevărat. „Burlăcița” va invita mai mulți bărbați la o întâlnire și îi va supune unor teste la finalul cărora cel învingător va avea parte de o întâlnire între patru ochi cu cea pe care vrea să o seducă.

O lecție de gătit va fi totodată și prima testare. Doi concurenți trebuie să o convingă pe Daniela că stăpânesc arta culinară, iar cel care dovedește abilități de chef va lua masa doar în compania ei.

Totodată, „Burlăcița” va afla detalii despre viața pretendenților săi, iar unele aspecte o vor pune serios pe gânduri. „Încă nu îmi vine să cred că el are o fetiță de câteva luni și se află aici”, va declara Burlăcița. Despre cine este vorba, miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Tot atunci, șicanele dintre concurenți vor căpăta amploare și vor scoate la iveală trăsături de caracter ținute în frâu până acum. Tot în cadrul unei competiții, desfășurate de această dată pe terenul de golf, un tânăr va reuși să câștige „trofeul” mult râvnit de toți cei aflați în Toscana: o întâlnire privată cu Daniela. În timpul acesteia va avea loc și primul sărut din acest sezon.

Flavius, unul dintre concurenți, își sărbătorește ziua de naștere în Toscana, iar acesta este prilejul ideal pentru o petrecere cu muzică, dans și voie bună pe marginea piscinei. În timp ce unii îndrăznesc și se apropie de „Burlăciță” pentru a profita de ocazia de a dansa cu ea, alții stau pe margine, spre nemulțumirea Danielei, care e dezamăgită că tinerii își cedează locul unii altora. „Îmi plac bărbații care luptă cu toate armele să mă cucerească”, declară ea.

Și în această ediție, un concurent îi va atrage atenția într-un mod cu totul și cu totul special. „De fiecare dată când apare îmi trezește un sentiment deosebit”, spune Daniela. Despre cine este vorba, miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Daniela Crudu s-a dat de gol, în direct! "Sunt îndrăgostită!" Cine este cel care i-a furat inima?... FOTO! Daniela Crudu e "femeia în roșu"! "Burlăcița" și-a lăsat la vedere fundul bombat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x