Antena Căutare

Oare care îi va fi alesul? "Burlăcița" își dorește cu ardoare să se mărite: Pentru că nu a prins buchetul de nuntă, l-a... furat!

Daniela Crudu nu se dezmite. Dacă vrea ceva, atunci va face orice pentru a îl avea. Bruneta nu a prins buchetul de flori, dar asta nu înseamnă cu nu poate să și-l însușească!

Daniela Crudu nu se dezmite. Dacă vrea ceva, atunci va face orice pentru a îl avea. "Burlăcița" noastră a fost ajutor de nădăjde într-o cauză nobilă, marca Nea Mărin, la emisiunea "Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți".

Acesta a organizat o nuntă de la a la z pentru un cuplu de îndrăgostiți, care nu aveau posibilitatea de a-și îndeplini acest vis

Printre muncă acerbă, certuri, oboseală și stres, seara nunții a fost una perfectă, iar Cruduța, alături de celelalte vedete și de Nea Mărin, și-a dus la îndeplinire sarcina.

Doar că "Burlăcița" a mai râvnit la ceva! Pentru că nu a prins buchetul de flori al miresei, Crudu a apelat la o metodă mai puțin ortodoxă de a-l obține: l-a furat!

E clar, "Burlăcița" vrea să se mărite!

"Burlăcița" are un admirator secret în afara concursului! Ce gest emoționant a făcut curtezanul Danielei Crudu... Daniela Crudu joacă tare! Prima întâlnire, primul sărut: El este concurentul care i-a atins buzele "Burlăciței"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x