Antena Căutare

Reacţia lui Gabriel Aur după ce a fost eliminat de Burlăciţa: "Sper să găseşti ceea ce cauţi"

Competiţia pentru inima Burlăciţei este aproape de final, iar tensiunea pluteşte în aer. În semifinala de joi, a fost eliminat Gabriel Aur, iar decizia Andreei nu a fost lipsită de lacrimi şi regrete.

Competiţia pentru inima Burlăciţei este aproape de final, iar tensiunea pluteşte în aer. În semifinala de joi, cel eliminat a fost Gabriel Aur, iar decizia Andreei nu a fost lipsită de lacrimi şi regrete.

Imediat după aflarea deciziei, Gabriel Aur a ţinut să vorbească despre întreaga sa experienţă la "Burlăciţa".

"Drumul meu în competiţie a luat sfârşit, nu trebuie să vă pară rău. În viaţă, dacă ai pierdut ceva înseamnă că nu aveai nevoie de el. Am să aştept să găsesc pe cineva care va înţelege perfect fiecare cuvânt pe care nu îl spun. Am fost fix aşa cum sunt eu în emisiune, m-am arătat cu bune, cu rele şi nu regret nimic, cum nu e nici vina mea că am avut norocul să mă nasc în familia asta.

Vreau să îi mulţumesc Andreei că m-a facut un om mai bun, mult mai uman. Le mulţumesc şi băieţilor Cristi, Gore şi Valentin, în Las Vegas a fost distracţia de pe lume. A fost o experienţă pe cinste şi aş repeta-o fără să clipesc măcar, dar cu alt mod de abordare (cu mult mai puţin orgoliu). Sper să găseşti ceea ce cauţi!", a scris Gabi Aur pe pagina personală de Facebook.

S-au ales finaliştii reality show-ului „Burlăciţa”, de la Antena 1! Marius, Cristi şi Alex merg în marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x