Antena Căutare

S-au ales finaliştii reality show-ului „Burlăciţa”, de la Antena 1! Marius, Cristi şi Alex merg în marea finală

Semifinala incendiarului reality-show „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, a adus cu ea o mulţime de emoţii, dar şi o ultimă eliminare.

Semifinala incendiarului reality-show „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, a adus cu ea o mulţime de emoţii, dar şi o ultimă eliminare.

Gabi Aur a fost cel care a părăsit aseară competiţia pentru inima frumoasei burlăciţe Andreea Mantea. „Nu-mi pasă că voi fi judecată din nou, pentru că cei care mă judecă nu sunt în locul meu şi nu înţeleg nici măcar un sfert din încărcătura emoţională care este aici”, acestea au fost cuvintele Andreei la începutul ceremoniei.


Totodată Andreea a argumentat şi motivul pentru care a decis să îl elimine pe Gabi: „De-a lungul vieţii am întâlnit foarte mulţi copii de bani gata, dar un ajutor necondiţionat din partea părinţilor, care îţi cam planifică viaţa, pas cu pas, până la cel mai mic detaliu, mă cam sperie. Cum să ai deja o cameră pregătită pentru viitorul potenţial copil? Familia lui Gabi este o familie minunată, dar cred că au făcut o greşeală. Ce-i drept, o greşeală din iubire. L-am simţit pe Gabi imatur şi fără responsabilităţi. Acum am înţeles de ce. Nu are motive pentru care să lupte în viaţă.” Burlăciţa şi-a dorit, totuşi, să rămână prieteni, indiferent ce se va întâmpla.


Marius, Cristi şi Alex sunt cei trei norocoşi care vor păşi alături de senzuala brunetă în marea finală a incendiarului show „Burlăciţa”, ce va fi difuzată pe 21 august, de la 20:30, la Antena 1.

Imagini NEDIFUZATE din "Burlăciţa"! Vezi pe AntenaPlay momente speciale din semifinala show-ului... Reacţia lui Gabriel Aur după ce a fost eliminat de Burlăciţa: "Sper să găseşti ceea ce cauţi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x