Antena Căutare

Surpriză pentru Cristian Mitrea! Andreea l-a dus la campionatul de arte marţiale

Burlăciţa le pregăteşte cavalerilor ei surprize pe măsura pasiunilor pe care le au. Astfel, Andreea şi-a făcut curaj pentru Cristian şi l-a dus una dintre cele mai aşteptate gale de UFC, la campionatul de arte marţiale mixte, ce a avut loc în Las Vegas

Burlăciţa le pregăteşte cavalerilor ei surprize pe măsura pasiunilor pe care le au. Astfel, Andreea şi-a făcut curaj pentru Cristian şi l-a dus una dintre cele mai aşteptate gale de UFC, la campionatul de arte marţiale mixte, ce a avut loc în Las Vegas.

Ştiind că este multi premiat la jujitsu brazilian şi MMA, dar mai ales pasionat de sporturile de contact, Andreea a vrut să înţelagă mai multe spre acest sport: „Nu sunt sigură că a fost o idee bună să organizez acest date, pentru că am fost martoră la foarte multă violenţă, dar nu pot să spun că nu am încercat să-i dau credite acestui sport”, povesteşte Andreea.

Spre deosebire de ea, lui Cristian i-au dat lacrimile de fericire în momentul în care a aflat de surpriza pe care burlăciţa i-a pregătit-o: „Mi-au dat lacrimile de fericire, ştiu, a fost o scăpare, un moment de slăbiciune. Ştiam de acest campionat, dar nu mă gândeam că într-adevăr voi avea şansa să merg”, declară Cristian Mitrea.

Cu toate că luptele de pe scenă nu au impresionat-o pe Andreea, ceva s-a întâmplat la acest date, pentru că burlăciţa a mărturisit că se simte copleşită în preajma lui Cristian: „Rar mi s-a întâmplat să rămân fără replică în faţa unui bărbat sau emoţionată, ameţită, iar asta s-a întâmplat de multe ori în preajma lui Cristi. Se întâmplă ceva ciudat cu mine când sunt lângă acest bărbat”, mărturiseşte Andreea.

Întâlnirea s-a încheiat cu un sărut ce a durat minute în sir. Cristian i-a oferit Andreei un trandafir alb. În schimb, el l-a primit pe cel salvator!

Deranjat de comportamentul lui Georgel, Tiberiu a decis să se mute în living... Întâlnire dublă! Valentin şi Sorin au pornit în căutarea de comori cu... excavatorul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x