Căutare Live

Un concurent s-a aruncat în gol de dragul Burlăciței și i-a declarat dragostea: ”Te iubesc, Andreea!”

Burlăcița le-a lansat o provocare plină de adrenalină lui Sorin și Alex. Cei doi și-au învins teama și au sărit cu parașuta.

Burlăcița le-a lansat o provocare plină de adrenalină lui Sorin și Alex. Cei doi și-au învins teama și au sărit cu parașuta.

Primul care a sărit în gol a fost Alex. ”Ar fi fost frumos și romatic să sărim în tandem”, a spus Alex, înainte de săritură.

Cât timp s-a pregătit el, Sorin a avut timp să o impresioneze pe Andreea: ”Am observat, de câteva zile, că Sorin s-a schimbat. Nu mai este băiatul timid de la început”.

În timpul căderii libere, Alex i-a transmis un mesaj Burlăciței: ”Te iubesc, Andreea!”. La revenirea la sol, a strâns-o în brațe cât a putut de tare. A venit și rândul lui Sorin să sară și al lui Alex să aibă o mică discuție cu Andreea. A impresionat-o când i-a spus foarte detaliat toate lucrurile care a observat el că îi plac.

Sorin a fost de-a dreptul îngrozit de saltul cu parațuta: ”Cred că îmi este frică mai tare ca niciodată în viața mea”.

Burlăcița, dezamăgită de Gabriel: ”Dacă el zice că este nepotrivit pentru mine, cum să-l contrazic eu?”... Romantismul a atins cote maxime: Atingeri pasionale și complimente pe bandă rulantă între Andreea și Cristi!...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Ultimele știri
x