Antena Căutare

Burlacul, 24 iunie 2021. Simona l-a primit pe Andi la ea acasă. Bruneta i-a spus Burlacului ce zic apropiații despre relația lor

După întâlnirea cu Alexandra Mucea, Burlacul a ajuns în Pitești, acasă la Simona, una dintre cele patru concurente rămase în cursa pentru inima lui. Emoțiile și-au spus și aici cuvântul, mai ales că Andi și bruneta au trecut în Turcia prin momente de tot felul împreună și chiar au fost la un pas de a pune punct cunoașterii dintre ei.

Andi a pornit la drum cu gândul că va avea parte de un date frumos cu Simona, că vor petrece clipe minunate împreună. Acesta a fost interesat să vadă unde locuiește, mediul în care trăiește, să-i cunoască pasiunile și a fost curios să afle cum arată o zi din viața sa.

Simona l-a primit pe Andi la ea acasă

Simona l-a întâmpinat pe Andi la ușă, a avut foarte multe emoții, l-a îmbrățișat lși i-a declarat încă de la început că i-a foat foarte dor de el. Timpul în care au stat departe unul de celălalt i-a ajutat să-și pună ordine în gânduri.

Andi: "Mi-a fost dor de Simona. Eram curios să văd ce face ea. Așa, pe stilul nostru caracteristic deja."

Citește și: Burlacul 17 iunie 2021. Simona Bălăceanu și Malinka Zina au văzut imaginile în care Andi Constantin le săruta pe rivale

Simona s-a pregătit intens pentru această întâlnire. A ținut cont de toate preferințele culinare ale Burlacului și a fost o gazdă bună. Concurenta i-a spus lui Andi și că a discutat cu părinții și prietenii despre relația dintre ei și le-a povestit pe scurt cum merg lucrurile între ei. Cu toate acestea, concurenta a avut curajul să spună că cei apropiați i-au spus că a venit schimbată, că este mai deschisă și că până la urmă rezultatul final este cel care contează.

Simona: "Mi-a fost dor de tine. Încerc să mă exteriorizez. Încă am nevoie de confirmare."

Stângăciile dintre cei doi s-au observat încă de la început. De la ultima întâlnire din Turcia, cei doi nu s-au mai văzut, iar atmosfera dintre ei este încă în ceață. Simona i-a declarat lui Andi că este foarte important pentru ea că au ajuns în casa ei și privește această întâlnire ca pe o șansă în plus pentru a ajunge la inima lui Andi. Aceasta i-a spus că orgoliul ei a dispărut puțin câte puțin, iar pentru ea contează în acest moment legătura care s-a creat între ei.

Cu toate acestea, Andi nu mai este impresionat de cuvintele ei. Acesta își dorește să vadă fapte din partea ei și spune că a obosit să poarte mereu acceași discuție cu ea. Pentru Burlac a devenit important cum se simte cu adevărat în preajma ei, iar acest lucru este definitoriu în acest funct al competiției.

Citește și: Burlacul 17 iunie 2021. Andi Constantin a descoperit o nouă față a Simonei Bălăceanu

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Vezi marea finală Burlacul, joi, 1 iulie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Burlacul, 24 iunie 2021. Andi și Alexandra au avut o discuție cu mama fetei. Aspectul fizic al doamnei Ramona, o surpriz... Burlacul, 24 iunie 2021. Penultima ceremonie a trandafirului a adus emoțiile la cote maxime. Cine a fost eliminată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x