Antena Căutare

Andi Constantin își serbează ziua de naștere. Câți ani împlinește Burlacul și ce mesaje a primit

Andi Constantin de la Burlacul, cel mai râvnit bărbat printre domnișoare, își sărbătorește ziua de naștere pe 1 mai. Câți ani împlinește și ce mesaje a primit de la concurente.

Andi Constantin își serbează ziua de naștere. Câți ani împlinește Burlacul și ce mesaje a primit Galerie
Andi Constantin | Antena 1/ Burlacul

Pentru Andi Burlacul, protagonistul emisiunii Burlacul de la Antena 1, ziua de 1 mai este una cu totul și cu totul specială. Este momentul când împlinește anii și are zeci de motive de bucurie.

Încă de la primele ore ale dimineții, acesta a fost bombardat cu multe mesaje în care este felicitat, de la prieteni, familie, dar mai ales de la concurentele sale din emisiune. Fostele pretendente, dar și actualele i-au spus numai lucuri frumoase, semn că între ei este o relație frumoasă.

Andi Constantin de la Burlacul împlinește vârsta de 30 de ani. Bucuros că schimbă prefixul, acesta a postat toate mesajele pe care le-a primit de la personaele cunoscute.

Ce mesaje a primit Andi Burlacul de la pretendentele sale

Experiența în emisiunea Burlacul, acolo unde speră să-și găsească o soție, i-a adus mulți oameni în jur și se pare că fetele sunt foarte apropiate de el. Oana Barbu a fost prima care a postat un story cu ei doi îmbrățișați și i-a transmis toate gândurile sale bune: "Să ai parte de cele mai bune lucruri".

Citește și: Burlacul, 29 aprilie 2021. O nouă concurentă și-a făcut apariția la cocktail party. Cine este Qubra Alexandra

Vanessa Țone a fost și ea foarte promptă și i-a lăsat un story în care i-a urat "La mulți ani" și a atașat o fotografie cu ei în timpul unei îmbrățișări.

În cadrul reality show-ului de la Antena 1, Burlacul, Andi Constantin a plecat în căutarea iubirii alături de mai multe fete dornice să-l cunoască și să intre în aventura dragostei. Numai că drumul nu este simplu și asta pentru că fetele scot la înaintare toate armele pentru a ajunge să obțină bărbatul pe care și-l doresc.

Multiplu campion la fitness și antreprenor, Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii!

Citește și: Burlacul, 29 aprilie 2021. Burlacul a decis! Angela a părăsit emisiunea atunci când se aștepta mai puțin

Burlacul nu este singur, ci îl are alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Însă cine este norocoasa care va pune capăt burlăcieii lui Andi rămâne de văzut!

După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, fetele așteaptă acum cu nerăbdare întâlnirile cu Burlacul, la Istanbul. Ceea ce ele nu știu însă este că Andi le-a pregătit multe experiențe de neuitat, dar și la fel de multe surprize.

Burlacul, 29 aprilie 2021. Burlacul a decis! Angela a părăsit emisiunea atunci când se aștepta mai puțin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x