Antena Căutare

Burlacul 12 martie 2021. La ceremonia Trandafirului au curs aprecierile și cuvintele de laudă. Emoțiile au atins cote maxime

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, Burlacul a plecat alături de 14 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite din Turcia. Cine sunt concurentele care merg mai departe.

Burlacul 12 martie 2021. La ceremonia Trandafirului au curs aprecierile și cuvintele de laudă. Emoțiile au atins cote maxime Galerie
La ceremonia Trandafirului au curs aprecierile și cuvintele de laudă. Emoțiile au atins cote maxime | Antena 1/ Burlacul

Andi Constantin este cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa.

Trandafirii oferiți în această seară sunt dovada unui interes profund al Burlacului față de femeile pe care le-a cunoscut.

Din 150 de candidate înscrise pentru inima Burlacului, doar 25 au avut șansa să fie selectate, iar din cele 25 doar 14 au pornit în călătoria spre inima lui. Sunt fete dispuse să-și cunoască prințul și să rămână alături de el pentru totdeauna. Ele nu au cunoscut identitatea Burlacului înainte să se înscrie, însă au decis să dea o șansă iubirii și să se aventureze pe acest drum al cunoașterii fără a avea detaliile călătoriei.

Emoțiile au atins cote maxime atunci când Andi Burlacul i-a mărturisit Onei Barbu că are "stofă de soție": "Știi ce am văzut în tine? Că ești capabilă să aduci bună dispoziție prietenilor, dar în această emisiune eu nu caut prieteni, eu caut o soție. Dar știi ce este frumos, că în tine văd mult mai mult decât o prietenă, cred că ai stofă de soție!"

Dintre toate cele 14 concurente, doar ea a primit o astfel de remarcă. Concurenta despre care Andi a spus că are "stofă de soție" a acceptat cu zâmbetul pe buze trandafirul.

Cine sunt cele 14 fete care se luptă pentru Andi Constantin la Burlacul sezon 6

Doar 14 concurente au rămas alături de Andi și au acceptat trandafirul său, care înseamnă mai mult decât o floare!

Angela Antocel

Angela Antocel, sora Malinkăi Zina, este norocoasa pretendentă care îi ia locul Rodicăi Budurcă în emisiunea Burlacul. Tânăra și-a dorit cu ardoare încă din prima ediție ca Andi Constantin să-i ofere o șansă către inima sa.

Citește și: Angela Antocel a venit în locul Rodicăi Budurcă la Burlacul. Andi Constantin s-a dus în fața blocului ei

Mădălina Alexe

Mădălina Alexe a fost femeia care a făcut cea mai bună impresie în ochii lui Andi Constantin. Andi i-a oferit trandafirul tinerei domnișoare în prima ediție pentru a-i oferi o doză de încredere.

Georgeta Catrina

Este concurenta care primește și înaceastă seară trandafirul de la Andi Constantin și se bucură extrem de tare că a putut să-l impresioneze.

Citește și: Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu. De ce și-au aruncat replici dure cele două fete

Andreea Stoica

Andreea vine din munții Retezat și e convinsă că orice Burlac ar fi fericit să trăiască alături de ea în micul său sătuc natal. Bărbatul ideal este pentru ea unul protector și tandru, în care poate avea încredere. Tânăra șatenă a pășit plină de energie și parcă fără pic de emoții în fața lui Andi și i-a oferit în prima ediție un cadou extrem de neașteptat: pălincă!

Iulia Cazacu

Iulia este asistent manager și îndrăgostită de tatuaje. Mai mult decât atât, este dornică să-l cucerească pe Andi și să ajungă ea să fie femeia care va sta în drepata lui. Aceasta i-a mărturisit la început Burlacului că era sigură că el ar putea fi cel la care toate femeile aspiră în sezonul 6.

Citește și: Rodica Budurcă se retrage din emisiunea Burlacul. Motivul pentru care blonda pleacă acasă

Malinka Zina

Malinka s-a arătat fericită pentru că a reușit să obțină trandafirul mult dorit de la Burlacul Andi Constantin.

Zina, alintată Malinka, are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. La fel cum poate fi foarte feminină atunci când vrea, în timpul liber îi place să se plimbe cu motocicleta și pilotează avioane ușoare

Citește și: Bianca Bonef, dată afară din emisiunea Burlacul. Gestul care l-a rănit profund pe Andi

Vanessa Țone

Vanessa lucrează în industria frumuseții și speră să-l cucerească pe Burlac cu toate calitățile pe care le deține.

Citește și: Vanessa Țone și Alexandra Mucea, întâlnire pe ATV cu Andi Constantin

Alexandra Mucea

Alexandra a venit tocmai din Londra special să-l întânească pe Andi. Blonda nu se consideră intimidată de nicio concurentă, ba chiar este extrem de încrezătoare că va ajunge la inima Burlacului.

Dominique Nuță

Dominique are 21 de ani, este din București își împarte timpul și pasiunea între cariera de model și cabinetul de avocatură.

Citește și: Cum a reacționat Andi Constantin atunci când a aflat ce meserie are Bianca Bonef

Cristina Jașcu

Cristina se numără printre norocoasele care merg mai departe și care au reușit să îl impresioneze pe Andi Burlacul. Frumoasa brunetă trece mai departe în descoperirea iubirii alături de Andi Constantin.

Citește și: Cum arată vila de lux în care fetele vor locui pe parcursul emisiunii Burlacul

Ana Bene

Citește și: Ana Bene, femeia care l-a impresionat pe Andi Constantin cu povestea sa de viață

Ana are 35 de ani și lucrează în industria frumuseții și este pregătită să începă drumul către inima Burlacului.

Citește și: Plicurile roșii aduse de Răzvan Fodor au creat vâlvă între fete. Ce s-a întâmplat

Simona Bălăceanu

Simona, în vârstă de 25 de ani, este kinetoterapeut și este pasionată de pictură. Tânăra brunetă a avut norocul de a fi prima dintre toate femeile care îl cunoaște pe Andi.

Citește și: Andi Constantin, mărturisire sinceră: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea”

Roxana Răpăilă

Roxana Răpăilă e numără printre norocoasele care merg mai departe și care au reușit să îl impresioneze pe Andi Burlacul. Frumoasa brunetă trece mai departe în descoperirea iubirii alături de Andi Constantin.

Citește și: Deși părea că s-a legat deja o prietenie între unele dintre concurente, tensiunile au apărut

Oana Barbu

Citește și: Bianca a pus trandafirul salvator în joc, iar Vanessa și Alexandra au căzut în plasa ei

Printre cele care au ajuns la inima lui Andi se numără și Oana Barbu - consultant financiar, care a avut parte de o întâlnire frumoasă alături de Andi. Aceasta i-a mărturisit Burlacului că este pasionată de sfera muzicală, dar și de fotbal! Ea este și singura concurenta despre care Andi a spus că are "stofă de soție".

Burlacul 12 martie 2021. Andi Constantin, mărturisire sinceră: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea”... Fosta concurentă de la Burlacul a împlinit 25 de ani. Ținuta purtată de Rodica Budurcă pune inimile fanilor pe jar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x