Antena Căutare

Burlacul 15 aprilie 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin și-au făcut mărturisiri intime la date

Andi Constantin și Alexandra Mucea au avut parte de o întâlnire în Bazar. Burlacul a ales această locație pentru că, potrivit lui, aceasta se potrivește cu starea veselă a tinerei pretendente.

colaj de imagini cu alexandra mucea la burlacul Galerie
Andi Constantin și Alexandra Mucea au avut parte de o întâlnire în Bazar | Antena 1

”Ne-am plimbat prin Bazar, eu nici nu-mi aduc aminte cum arată locația. Mai mult îl țineam de mână și mă uitam la el în ochi. Simțeam momentul cu el. Nici nu-mi aduc aminte cum arată Bazarul. Dacă mă întreabă cineva, nu pot să spun în mari detalii. Bazarul arată ca Andi, atât.”, a povestit Alexandra la testimoniale despre date-ul cu Burlacul.

Cei doi au vorbit despre dietele lor alimentare, au intrat în magazine și au făcut cumpărături. La final, Andi a mărturisit sincer că a interacționat numai cu vânzători pricepuți la negocieri: ”Nu cred că am fost foarte chibzuit cu banii pentru că atunci când am ieșit din Bazar nu aveam foarte multe lucruri la noi și bani nu mai erau”.

Alexandra Mucea și Andi Constantin, mărturisiri intime la date

După ce au gustat din bunătățile tradiționale turcești, Andi Constantin și Alexandra Mucea s-au relaxat la un restaurant. În meniul locației nu s-a aflat și băutura pe care fata o prefera, respectiv berea, însă ea s-a mulțumit cu o limonadă.

Tânăra și Andi au mâncat împreună, Burlacul observând că Alexandra este singura fata care s-a relaxat atât de mult în preajma lui, încât ”să se atingă de mâncare”.

Conversația a curs și cei doi au atins subiecte intime, precum despărțirea părinților Alexandrei, care a avut loc când ea era doar un copil.

Tânăra a fost măcinată mulți ani de vină, ea considerând că tatăl a părăsit-o pentru că își dorea, de fapt, un băiat. Mai târziu a înțeles că problemele din familia lor nu aveau legătură cu ea, însă destrămarea căminului continuă să o afecteze.

”Încă are issues cu faptul că tatăl ei nu este tot timpul lângă ea și că mama a fost singurul ei sprijin. Din ce îmi povestea despre tatăl ei, îl iubește foarte mult și îi este foarte dor de el. Mă bucur că nu ar schimba nimic și că își asumă trecutul, este foarte bine. Ideea este să conștientizezi ce anume din trecutul tău merită păstrat și ce nu.”, a spus Andi.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 15 aprilie 2021. Andi a venit la vila fetelor ca să discute cu Dominique și Malinka. Ce i-au spus concurentele... Burlacul 15 aprilie 2021. Andi, întâlnire pe întuneric cu Andreea Stoica, Dominique Nuță și Malinka Zina Antocel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x