Antena Căutare

Burlacul, 15 aprilie 2021. Dominique și Malinka își doresc a doua șansă de la Andi. Cum au primit celelalte concurente vestea

Ceremonia trandafirului din episodul 6 a adus multe suprize pentru pretendentele la inima lui Andi. În loc de una, așa cum erau obișnuite, au fost eliminate Vanessa, Mădălina, Malinka și Dominique.

Dominique și Malinka își doresc a doua șansă de la Andi Galerie
Dominique Nuță plânge în fața camerelor la testimonial, după eliminare | Antena 1

După decizia Burlacului de a face patru eliminări într-o singură ediție, unele dintre ele au realizat că scopul lor în emisiune nu a fost îndeplinit.

În timp ce dimineața devreme toate așteptau cu bagajul la ușă plecarea spre România, Dominique a spus că ea nu dorește să plece, că noaptea a fost un sfeștnic bun și simte că parcursul ei în emisiune nu s-a încheiat aici.

Citește și: Malinka Zina, Vanessa Țone și alte două concurente au părăsit competiția. Cum au reacționat

Dominique și Malinka își doresc a doua șansă de la Andi

"Mie îmi pare foarte rău să plec știind că nu am dat totul aici."

Reacția celorlalte concurente a fost una confuză și cu toate explicațiile ei, multe dintre ele nu au înțeles cum regulile emisiunii pot fi încălcate.

"Eu aseară când am venit aici și am început să mă deschid, mi-am dat seama că nu pot pleca. Eu nu accept să plec așa."

Citește și: Andi Constantin, surprins de dezinvoltura lui Dominique Nuță. Cum l-a impresionat concurenta

Cu o seară în urmă, la primul testimonial după ceremonia trandafirului, Dominique a spus că regretă că nu l-a sărutat pe Andi, că nu i-a arătat că-și dorește mai mult. Vizibil afectată de decizia Burlacului, Dominique a spus că sărutul este extrem de important pentru ea, dar s-a pierdut în explicații.

"Când nu am primit trandafirul, mi-a căzut tot cerul în cap. Este foarte greu să pierzi. Mai ales când ești obișnuit să ai totul la picioare."

Atunci când Dominique a început să fie măcinată de regrete, aceasta a mai mărturisit că îl place foarte mult pe Andi, dar ajunsese să-și cenzureze sentimentele chiar și în fața lui din cauza celorlalte concurente.

Cum și-a motivat Dominique decizia

"Din păcate trăiesc într-o lume superficială unde trebuie să blochez toate emoțiile. Simt că dacă aș mai avea o șansă aș profita de ea."

După ce a făcut aceste mărturisiri în fața camerei, Dominique a spus cu ochii în lacrimi că și-ar dori ca Andi să fie lângă ea, să-i spună lui tot ceea ce simte. Vizibil transformată în cadrul testimonialului, Dominique a declarat la final că în sfârșit se simte eliberată.

Decizia ei a stârnit reacții în lanț, iar Malinka a decis și ea să facă același lucru. Alexandra a fost cea mai vehementă și a spus că nu îi înțelege atitudinea și schimbarea de comportament a lui Dominique, iar din punctul ei de vedere trebuie să-i respecte decizia lui Andi și atât.

Nici blondina nu a ma dorit să plece în România împreună cu Vanessa și Mădălina și a vrut să mai aibe o ultimă discuție cu Andi. Și ea a declarat în fața camerelor că simte că mai are multe de arătat și că parcursul ei în emisiunea nu trebuie să se încheie așa.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x