Antena Căutare

Burlacul 19 martie 2021. Cristina Jașcu, Angela Antocel și Georgeta Catrina au avut parte de un date spectaculos

Cristina Jașcu, Angela Antocel și Georgeta Catrina sunt pregătite de un date minunat alături de Andi Constantin și vor avea parte de clipe unice.

Cristina Jașcu, Angela Antocel și Georgeta Catrina Galerie
Cristina Jașcu, Angela Antocel și Georgeta Catrina sunt pregătite de un date minunat alături de Andi

Andi Constantin a avut parte de un prim date cu Iulia Cazacu, Malinka Zina și Roxana Răpăilă, însă își dorește să cunoască toate fetele și a decis să invite alte trei concurente la o întâlnire spectaculoasă pe apă.

Cristina Jașcu, Angela Antocel și Georgeta Catrina sunt cele care vor petrece cele mai frumoase momente alături de Burlacul. Acestea s-au pregătit intens de întâlnire și și-au ales amănunțit ținutele pentru a-l impresiona pe bărbatul mult dorit. Cele trei vor avea parte de o experiență nouă ce le va încânta și le va aduce zâmbetul pe buze.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Vanessa Țone și Alexandra Mucea, întâlnire pe ATV cu Andi Constantin

"M-am bucurat foarte tare că l-am văzut. Era destul de relaxat și ne aștepta pe noi cu mare drag.", a spus Cristina Jașcu, vizibil fericită de faptul că a reușit să aibă un date cu Andi Constantin. De asemenea, Angela Zina a fost extrem de fericită pentru că a obținut șansa să vorbească cu cel pentru care a venit în această competiție.

Cum a decurs întâlnirea dintre Andi Constantin, Cristina Jașcu, Angela Antocel și Georgeta Catrina

Cele trei fete vor petrece alături de Burlacul cele mai frumoase momente pe Bosfor, însă activitatea pe care o propune fetelor implică efort și concentare. Andi le-a invitat pe Cristina Jașcu, Angela Antocel și Georgeta Catrina într-un decor mai deosebit, unde le-ar putea cunoaște mai bine.

Înainte de a petrece clipe spectaculoase, fetele au avut nevoie de un instructaj în ceea ce privește activitatea pe care Burlacul a ales-o. Acestea va trebui să practice Caiac-Canoe, un sport pe care tânărul îl preferă.

Cristina Jașcu a fost concurenta aleasă de Andi să meargă cu el în aceeași barcă, însă planurile au fost spulberate de către Angela care a propus o tragere la sorți pentru a decide norocoasa ce îl va însoți. Cele trei au ales să joace foarfecă, hârtie, piatră, iar câștigătoarea jocului a fost Georgeta Catrina.

"Sincer, mi-ar fi plăcut să nimeresc cu altă fată în barcă, pentru că pe Cristina am simțit-o mai neajutorată din punctul ăsta de vedere. Chiar nu am avut destul timp pentru a vorbi cu ea, simțeam să stau cu ea în barcă, dar .... Poate tot răul spre bine!", a mărturisit Andi despre alegerea fetelor.

"La prima vedere pare că este mai norocoasă, dar pentru scopul pe care îl am... nu a nimerit în barca potrivită. Ca să vezi, dacă ți se pare că îți surâde norocul, câteodată e chiar opusul. Încerc să am activități care să le scoată un pic din zona lor de confort. Ele să nu se mai focuseze pe speech-ul acela impecabil. Sper să încerc să ocolesc proiecția lor de TV și să ajung la ele.", a mai adăugat el.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Bianca a pus trandafirul salvator în joc, iar Vanessa și Alexandra au căzut în plasa ei

Angela Antocel și Cristina Jașcu au întâmpinat câteva probleme în ceea ce privește mersul cu barca. Acestea au lovit tot ce au prins, însă Andi Constantin le-a învățat tot ceea ce trebuie să facă și lucrurile au decurs conform planului. Atenția Burlacului s-a îndreptat către cele două fete aflate în cealaltă barcă.

Mai târziu, cele trei fete și Burlacul au mers într-un cadru mai retras, pe un vaporaș pe Bosfor, unde a decis să le cunoască mai bine pe concurente.

Andi Constantin, surprins de gestul neașteptat al Catrinei

Date-ul celor patru a fost unul spectaculos pentru fete. Burlacul a încercat să ofere cât mai multă atenție fetelor și să le cunoască fiecare defect, cât și calitate, însă un gest neașteptat din partea Catrinei l-a surprins imediat.

La finalul întâlnirii, concurenta a scos toate armele în lupta pentru inima lui Andi Constantin. Aceasta și-a luat inima în dinți și a decis să îi ofere bărbatului pe care și-l dorește un sărut pe frunte.

Înainte de a face acest lucru, Catrina i-a cerut voie Burlacului să facă gestul care pentru ea contează foarte mult, lucru care l-a lăsat pe Andi cu gura căscată și l-a surprins într-un mod pozitiv. Aceasta a ținut neapărat să își exprime sentimentele prin micul gest care a impresionat imediat, chiar și pe celelalte două concurente.

Angela Zina a fost deranajată de gestul Catrinei. Aceasta s-a supărat, însă a ținut să nu evidențieze acest lucru.

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu, hotărâtă să refuze trandafirul de la Andi Constantin: ”Nu duc lipsă de admiratori... Burlacul 19 martie 2021. Andi Constantin, surprins de dezinvoltura lui Dominique Nuță. Cum l-a impresionat concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x