Antena Căutare

Burlacul, 2 aprilie 2021. Ana Bene, Dominique Nuță si Andreea Stoica au avut o întâlnire cu Andi Constantin

În episodul 5 al sezonului 6 "Burlacul", Ana Bene, Dominique Nuță și Andreea Stoica sunt primele care merg la o întâlnirea cu Andi Constantin.

Ana Bene, Dominique Nuță și Andreea Stoica merg la o întâlnirea cu Andi Constantin Galerie
Ana Bene, Dominique Nuță și Andreea Stoica merg la o întâlnirea cu Andi Constantin

Încă de la primele ore ale dimineții, Ana Bene, Dominique Nuță și Andreea Stoica au primit vestea că vor avea parte de un date alături de bărbatul pe care își doresc să îl cucerească, însă timpul a fost limitat și nu s-au putut pregăti în amănunt.

Concurentele au fost puse sub presiune și au avut doar 15 minute la dispoziție să se pregătească.

Din cauza timpului limitat, Ana Bene a pleact la întâlnire în una dintre cele mai provocatoare și sumare ținute, care a stârnit discuții printre fetele rămase acasă. Aceasta a îmbrăcat un costum de baie extrem de atrăgător și o rochie de plajă foarte transparentă.

Citește și: Burlacul 26 martie 2021. Cum au reacționat fetele după ce au aflat despre sărutul dintre Andi Constantin și Catrina Georgeta

”Aruncă ăia cu pietre după ea”, a spus Roxana atunci când și-a văzut colega de competiție.

Deși a plecat la întâlnirea cu Andi în cele mai sexy piese vestimentare, Ana Bene a primit un tricou portocaliu din partea echipei pentru a completa perfect ținuta.

Ce i-a mărturisit Ana Bene lui Andi Constantin

Burlacul le-a întâmpinat cu brațele deschise pe cele trei pretendente la inima sa, iar acestea i-au oferit cele mai călduroase îmbrățișări. În ciuda celor întâmplate cu o seară în urmă, Andi speră ca măcar de această dată să se apropie mai mult de fete.

"Când am văzut fetele, sincer, mi-au dat o stare de bine. Ele erau foarte frumoase, vesele și mi-au oferit încredere că acest date va fi unul foarte reușit.", a spus Andi.

În timp ce se plimbau pe străzile din Istanbul, Ana Bene i-a povestit Burlacului despre peripețiile sale pe care le-a întâmpinat până la întâlnirea cu el. Aceasta a scos în evidență faptul că nu s-a îmbrăcat adecvat la plecare din casă și speră să găsească o pereche de pantaloni scurți pentru a completa ținuta sa.

Citește și: Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare

"Ana mi-a lăsat o impresie foarte bună la prima întâlnire. Am simțit că avem destul de multe lucruri în comun. Este, nu mă feresc să spun, una dintre preferatele mele. Am rezonat foarte bine cu ea și sunt nerăbdător să văd în ce stadiu ne aflăm, pentru că a trecut destul de mult timp de când nu ne-am mai văzut.", a mărturisit Andi despre Ana Bene.

Ce concluzie a tras Andi Constantin după întâlnirea cu Ana Bene, Dominique Nuța și Andreea Stoica

Burlacul a sperat la o întâlnire care îl va ajuta să le cunoască mai bine pe cele trei concurente, însă a avut parte de o surpriză și de data aceasta. Orice inițiativă a sa de a comunica cu fetele a fost în zadar, lucru fiind evident din atitudinea lor.

După ce a fost supus unor întrebări din partea celor trei concurente, Andi a tras anumite concluzii în ceea ce privește întâlnirea cu Ana, Andreea și Dominique. Deși a existat un dialog între cei patru, Burlacul nu a simțit că reacțiile lor și gesturile sunt unele naturale.

"Am avut un sentiment de neputință, de sufocare. Sincer, la cum decurg lucrurile, pare că nicio fată nu mă înțelege. Cred că trebuie să existe o discuție cât de cât serioasă. Tot timpul mă voi lovi de proiecțiile lor despre cum ar trebui să fie la televizor. Am început să acumulez frustrari și starea mea de spirit s-a deteriorat. Simt că m-am întors de unde am plecat, dar am de gând să aflu cine sunt ele și după să mă decid în privința lor.", a mărturisit Andi Constantin.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de vineri seară, de la 20:30. În cel mai nou proiect digital, Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 2 aprilie 2021. Fetele au vorbit despre eliminarea Iuliei Cazacu din competiție. Ce au avut de afirmat... Burlacul, 2 aprilie 2021. Bârfele din casa fetelor provoacă discuții tensionate. Concurentele s-au aliat împotriva Angel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x