Antena Căutare

Burlacul, 2 aprilie 2021. Andi Constantin, sărutat de mai multe pretendente. Fetele s-au întrecut în demonstrații

La date-urile de dinaintea Ceremoniei Trandafirului, Andi Constantin a fost surprins de gesturile mai multor concurente, care și-au făcut curaj să îl sărute.

Oana Barbu și Andi Constantin apropiați Galerie
Andi Constantin a fost surprins de gesturile mai multor concurente, care și-au făcut curaj să îl sărute

După decizia pe care a luat-o Roxana Răpăilă de a pleca din emisiune, Andi s-a hotărât să grăbească puțin lucrurile și să le cunoască mult mai bine pe cele 12 concurente, care au rămas în competiție pentru a-l cuceri.

Burlacul a pus accent pe dorința sa de a vedea adevăratul motiv pentru care fetele se află în această emisiune, însă pentru a crede în tot ceea ce ele afirmă, acesta are nevoie de fapte și demonstrații.

Citește și: Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu și Roxana Răpăilă au avut nevoie de intervenția medicilor. Ce s-a întâmplat la vila fetelor

Pentru a vede cu adevărat intențiile pretendentelor la inima sa, Andi s-a decis să le adreseze o întrebare profundă în cadrul date-urilor de dinaintea Ceremoniei Trandafirului.

Andi Constantin a fost sărutat de Oana Barbu, Andreea Stoica, dar și de alte patru concurente

A doua fată care a fost luată la un date de Burlacul a fost Oana Barbu, care s-a bucurat nespus de mult să petreacă mai mult timp cu el. Cei doi au discutat despre pretexul pentru care tânăra se află în această competiție.

Concurenta l-a asigurat pe Andi că a venit pentru a-l cunoaște și pentru a lega o conexiune deosebită.

”Dacă ar fi să-mi arăți pentru ce ești aici, cum mi-ai arăta?”, a fost întrebarea lui Andi, care a luat-o prin surprindere. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să îi ofere un sărut romantic, pe care îl va ține minte.

Ana Bene a fost cea de-a treia concurentă care și-a dorit să își exprime sentimentele pentru Burlacul printr-un sărut pasional. Aceasta a ținut neapărat să îi mărturisească că simte foarte multe, lucru pe care l-a și demostrat.

Și Andreea Stoica a luat inițiativa de a îi oferi un sărut lui Andi. Atât Cristina, cât și Alexandra au simțit nevoia să îi demonstreze printr-un pupic intențiile lor.

Vanessa Țone și Malinka Zina nu și-au dorit să îl sărute pe Burlacul, însă i-au mărturisit motivele pentru care se află în competiția aceasta.

Citește și: Burlacul 19 martie 2021. Andi Constantin, surprins de dezinvoltura lui Dominique Nuță. Cum l-a impresionat concurenta

Un lucru l-a impresionat pe Andi, mai exact, momentul în care Alexandra a izbucnit în lacrimi, chiar în timp ce îi dezvăluia intențiile sale. Printre fetele care i-au demonstrat prin gesturi motivele pentru care sunt în această emisiune, se numără și Simona, care i-a oferit o îmbrățișare călduroasă, dar și un pupic timid.

Angela Antocel l-a surprins pe Andi Constantin cu o demonstrație neașteptată

În această seară a demonstrațiilor, Angela Antocel l-a surprins cu un gest de-a dreptul neașteptat. Aceasta a venit mai hotărâtă ca niciodată să îl cucerească pe Andi și a scos la iveală toate armele pentru a face acest lucru posibil.

Concurenta și-a dezvăluit sentimentele față de el și i-a mărturisit motivele pentru care se află în competiție. De asemenea, pentru a demonstra că este atras de el, Angela a apelat la un gest surprinzător.

Frumoasa roșcată și-a exprimat prin gesturi atracția față de Andi. Aceasta s-a pus în brațele lui, iar mișcările sale tandre nu au lipsit din peisaj, reacția Burlacului fiind una pe măsură.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de vineri seară, de la 20:30. În cel mai nou proiect digital, Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Cine este Roxana Răpăilă de la Burlacul 2021. Concurenta s-a retras din cursa pentru inima lui Andi Constantin... Burlacul, 2 aprilie 2021. Malinka Zina, Vanessa Țone și alte două concurente au părăsit competiția. Cum au reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x