Antena Căutare

Burlacul, 2 aprilie 2021. Fetele au vorbit despre eliminarea Iuliei Cazacu din competiție. Ce au avut de afirmat

La ultima Ceremonie a Trandafirului, Iulia Cazacu a fost eliminată, iar reacțiile celorlalte concurente nu au încetat să apară, chiar după ce a părăsit competiția.

Roxana și Ana Bene în pat Galerie
La ultima Ceremonie a Trandafirului Iulia Cazacu a fost eliminată

În edițiile trecute, Iulia Cazacu a devenit un subiect de bârfă pentru celelalte concurente. Aceasta a fost pe buzele tuturor și după ce a fost eliminată din "lupta" pentru inima Burlacului, evident fiind faptul că frumoasa blondină a reușit să atragă atenția cu caracterul său, dar și cu aspectul fizic.

"Iulia mi se pare cea mai teatrală persoană. Adică o simt de când se uită la tine. Se vede pe fața ei că este foarte, foarte parșivă.", a spus Mădălina Alexe în ediția trecută despre fosta sa colegă.

Ce au afirmat fetele despre Iulia Cazacu

În urma celor întâmplate, Andi Constantin a luat decizia să o elimine pe Iulia Cazacu pentru a mai liniști situațiile tensionate din casa fetelor, care au tot apărut în ultimul timp, însă acest lucru nu a fost suficient. Mai mult decât atât, cele 13 pretendente la inima sa au continuat să vorbească despre Iulia și după plecarea sa.

După petrecerea în care fetele l-au ignorat pe Burlacul, acestea au luat decizia de a mai abordat subiectul despre care au vorbit și la Ceremonia Trandafirului.

Ana Bene a fost cea care le-a pus o întrebare colegelor de cameră despre Iulia Cazacu.

"Cum vi s-a părut Iulia? Mie mi s-a părut că îi pare rau că pleacă!", a spus Ana.

Citește și: Simona Bălăceanu, mesaj cu subînțeles după ce a fost reticentă la sărutul cu Andi Burlacul. Ce a transmis frumoasa brunetă

Catrina și Alexandra au ținut neapărat să o contrazică pe colega lor și au scos în evidență faptul că Iuliei nu i-a părut rău nicio secundă de plecarea din competiție.

"Mă așteptam să plece Iulia. Dacă ele este bărbatul pe care îl văd eu, să fie sincer și să știe să citească o femeie, știa că Iulia nu este femeia potrivită pentru el.", a spus Alexandra în cadrul unui testimonial.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de vineri seară, de la 20:30. În cel mai nou proiect digital, Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

”Începem un proiect interesant! După cum știți, în timpul emisiunii nu am cerut sfatul nimănui, pentru că nu am vrut să fiu influențat în alegerile pe care le voi face. Dar asta nu înseamnă că nu sunt o persoană care cere părerea prietenilor, mai ales că cei mai buni prieteni sunt și cei mai constructivi critici ai mei. Niciunul dintre ei nu știe deznodământul poveștii, așa că după fiecare emisiune stăm ore în șir la telefon, să luăm “pulsul la cald”. M-am gândit să le văd și reacțiile în persoană, pentru a vedea ce gândesc. Așa că îi voi invita pe rând, unul câte unu,l în emisiune, pentru a o discuta împreună. Am mai multe emoții acum. Telespectatorii trebuie să știe că eu nu am aflat încă ce s-a petrecut în casa fetelor”, a declarat Andi.

Citește și: Burlacul 26 martie 2021. Iulia Cazacu este eliminată. Catrina a vorbit despre falsitate la Ceremonia Trandafirului

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 2 aprilie 2021. Burlacul, ignorat la petrecerea organizată pentru a le cunoaște pe fete. Care a fost reacția l... Burlacul, 2 aprilie 2021. Ana Bene, Dominique Nuță si Andreea Stoica au avut o întâlnire cu Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x