Antena Căutare

Burlacul, 2 aprilie 2021. Roxana Răpăilă a decis să părăsească emisiunea. Ce motive au determinat-o să facă acest gest

Înainte de Ceremonia Trandafirului din ediția 5 a sezonului 6 "Burlacul", Andi Constantin are parte de o surpriză din partea Roxanei Răpăilă, care decide să se retragă din competiție.

Roxana Răpăilă și Andi Constantin Galerie
Roxana Răpăilă a fost prima care a dat starul date-urilor din această seară

După ce le-a arătat fetelor inelul care va sta pe degetului alesei sale, Burlacul le-a spus și câteva cuvinte despre ceea ce simte, dar și despre atitudinea indiferentă de care s-a lovit în cadrul date-urilor. Acesta a ținut un discurs impresionant, dar cu vocea trmurândă, care le-a surprins pe cele 13 concurente.

La scurt timp după ce Andi și-a exprimat dorințele în ceea ce privește viitoare sa parteneră, Roxana Răpăilă a ținut neapărat să îl ia la un date. Concurenta avea deja discursul pregătit și era foarte sigură pe decizia ce avea sa o ia.

Din ce motive se retrage Roxana Răpăilă din competiția pentru inima Burlacului

Frumoasa șatenă a fost prima care a dat starul date-urilor din această seară. Aceasta a mărturisit că este plină de emoții, însă simte să se destăinuie față de cel pe care și l-a dorit lângă ea.

"Puțin din trecutul meu mă umbrește, mă afectează. Eu mi-am dat șansa de a veni aici, chiar mi-am dorit din suflet. Am venit aici eu ca om și sinceră. Ești un băiat minunat, te simt. De ce să stau eu aici, cum multe stau, înțelegi? Eu nu sunt așa, eu vreau să spun ceea ce simt, să fiu sinceră față de oameni, să nu îi rănesc.", a spus Roxana, vizibil emoționantă peste măsură.

Citește și: Burlacul 19 martie 2021. Derogare de la reguli la Ceremonia Trandafirului, chiar după ce Andi a numit-o pe fata eliminată

În timp ce îi dezvăluia Burlacului dorințele sale, Roxana a apelat la un gest romantic și emoționant, care l-a surprins pe Andi. Aceasta i-a cerut voie să îl țină de mână pentru a avea mai mult curaj să spună tot ce are de zis.

"Spun că cel mai bine pentru tine și pentru mine, pentru că și în casa asta sunt niște energii negative, eu nu mă regăsesc. Dacă tu ești de acord, aș vrea ca drumul meu să se termine aici.", a mai adăugat ea. De asemenea, tânăra s-a tot gândit la acest lucru mai bine de două zile și a decis să fie sinceră cu el, dar și cu ea.

Cum a reacționat Andi Constantin

Decizia concurentei l-a surprins pe Andi, dar l-a pus și pe gânduri în ceea ce privește pretendentele la inima sa.

"Îmi pare rău, chiar îmi pare rău de mine, de ce simt și că nu pot să simt.", a mai mărturisit Roxana.

Un lucru este evident, conflictele și tensiunile din casa fetelor au contribuit într-o mare măsură la decizia sa de a părăsi competiția. Concurenta a mai dezvăluit și faptul că job-ul său ar fi un impediment în relația lor, iar cel mai mare regret al său este că nu a putut să iubească.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de vineri seară, de la 20:30. În cel mai nou proiect digital, Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 19 martie 2021. Andi Constantin a vorbit despre date-ul cu Iulia Cazacu. Ce a spus Burlacul

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 2 aprilie 2021. Ce s-a întâmplat la cocktail-ul party de dinaintea Ceremoniei. Cum au reacționat fetele... Cine este Roxana Răpăilă de la Burlacul 2021. Concurenta s-a retras din cursa pentru inima lui Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x