Antena Căutare

Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin, pus la încercare de Ana Bene. Au mers în parc, însoțiți de un copil

Ana Bene și Andi Constantin s-au reîntâlnit în România, la Cluj, unde au avut un date organizat de concurenta de la Burlacul sezon 6.

”Mi-a plăcut foarte mult că am avut și eu ocazia să organizez acest date. Chiar am pus suflet. Pentru mine e foarte important să vadă unde îmi petrec mare parte a zilei, atmosfera de la locul de muncă, ce îmi place să fac. Să știe unde să mă găsească, dacă nu răspund la telefon.”, a spus Ana Bene despre întâlnirea din România cu Burlacul.

El a venit la locul ei de muncă și imediat cum a ajuns a fost anunțat de Ana:”Aici îmi petrec mai mult timp decât acasă.”

După ce și-au povestit cum au decurs zilele de la întoarcerea în România, cei doi au ieșit în parc alături de Alexandru, nepoțelul Anei.

”M-am gândit să-ți prezint o persoană foarte importantă pentru mine. Nu o să îți spun cine. O să merg spre locația întâlnirii”, l-a anunțat Ana.

Ajunși în parc, Ana și Andi s-au distrat pe cinste alături de Alexandru, nepoțelul concurentei de la Burlacul sezon 6.

”Nu am avut emoții că nu o să se placă, am avut emoții pentru copil, de cum se va simți. Nu mi-am pus semne de întrebare că nu se vor înțelege. Andi s-a descurcat mai bine decât m-aș fi gândit. I-am văzut o latură pe care nu am mai văzut-o până acum. M-a surprins într-un mod foarte plăcut. Nu aveam dubii, dar a fost mult peste ce m-am gândit eu.”, a spus Ana la testimoniale.

Ana Bene și Andi Constantin, cină romantică

După plimbarea din parc, Andi Constantin și Ana Bene au luat cina și s-au relaxat în jacuzzi.

”Mood-ul este foarte calm, așezat, foarte previzibil. Alegerile ei arată, de fapt, cum este și ea. Au fost două ore în care ne-am simțit bine, ne-am relaxat, am vorbit un pic despre toate filozofiile noastre de viață. Cu Ana întotdeauna rezonez, suntem pe aceeași lungime de undă, ceea ce mă bucură mult. E confortabil să găsești lângă tine un om pe înțelesul tău.”, a spus Andi Constantin.

După cina romantică, Andi Constantin și Ana Bene s-au relaxat într-un jacuzzi. Tânăra a purtat un costum de baie inedit, din două piese, de culoare negru.

Burlacul nu a putut să-și ia ochii de la Ana, al căruit top îi lăsa la vedere bustul generos.

”Tot alunec spre tine”, i-a zis bruneta și s-a apropiat de Andi. Cei doi s-au sărutat cu patos, așa cum rar au mai fost văzuți în timpul emisiunii Burlacul sezon 6.

”Tot alunecam eu. Am făcut glume, am vorbit și serios. Am fost, așa, mai jucăușă.”, a povestit Ana la testimoniale, după ce Andi i-a mărturisit că este posesiv.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi marea finală Burlacul, joi, 1 iulie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin i-a cunoscut pe părinții Simonei Bălăceanu... Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin a întâlnit-o pe mama Melissei Azak...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x