Antena Căutare

Burlacul, 24 iunie 2021. Penultima ceremonie a trandafirului a adus emoțiile la cote maxime. Cine a fost eliminată

Concurentele au avut șansa în Semifinala Burlacul să-i ofere lui Andi ocazia să le cunoască așa cum sunt ele în viața de zi cu zi. Alexandra, Simona, Ana și Mellisa i-au organizat Burlacului întâlniri care să-i ofere ocazia să le cunoască mai bine.

Andi a pasat reponsabilitatea la ele pentru aceste ultimele întâlniri pentru a le oferi o nouă șansă ca să-l cucerească. Cu toate acestea, fiecare dintre concurente s-a descurcat exemplar și au făcut pași importanți spre inima bărbatului alături de care își doresc o familie.

Penultima ceremonie a trandafirului a adus emoțiile la cote maxime

La penultima ceremonia a trandafirului, Alexandra, Simona, Melissa și Ana au strălucit în cele mai frumoase ținute. Simona a optat pentru o rochie albastră, lungă, Alexandra a ales o rochie scurtă cu paiete, Ana a strălucit la propriu, iar Melissa a îmbinat extraordinar o rochie elegantă și o pereche de bocanci negri. Cu un machiaj impecabil și dornice să ajungă la inima lui Andi, concurentele au pășit cu emoții și temeri într-una dintre sălile impresionante ale unei locații de vis din București, Le Chateau.

Citește și: Burlacul 10 iunie 2021. Alexandra Mucea, printre lacrimi, a lăsat să iasă la iveală lucruri pe care nimeni nu le știe

Andi le-a așteptat și el cu emoții, dar sigur pe decizia sa. Prima care a primit trandafirul și șansa de a ajunge în marea finală a fost Ana Bene. Melissa a acceptat și ea un trandafir in partea Burlacului, iar Simona a avut lacrimi în ochi atunci când a aflat că va merge mai departe. Deși a fost mereu sigură pe ea și pe sentimentele sale, Alexandra este cea care a fost eliminată din cursa pentru inima chipeșului Andi.

Andi i-a adresat câteva cuvinte tinerei de 23 de ani: "Să știi că de la început, spre rușinea mea, nu te-am remarcat. Am avut poate o conexiune mai naturală și mai ușoară cu restul fetelor, însă cu timpul, la fiecare date, m-ai făcut să-mi deschid ochii și să văd adevărata comoară. Am analizat foarte bine ceea ce mi-ai spus și îmi place foarte mult că vorbești cu entuziasm de planurile tale."

Decizia lui Andi de a o elimina pe Alexandra a fost luată în urma discuției cu mama acesteia. I-a aflat planurile, așteptările, în încercarea de a o cunoaște mai bine. Tot din această discuție, a înțeles că Alexandra are un trecut amoros care demonstrează că este predispusă la sacrifici doar de dragul partenerului de lângă ea. Viitorul la care Alexandra visează nu se potrivește deloc cu ceea ce Andi caută în acest moment.

Andi: "Nu aș vrea să-ți fur viitorul. Eu îmi permita acum să iau o decizie pentru noi și pentru viitorul tău. Sunt convins că o să-ți faci un drum frumos în viață și că vei găsi ceea ce cauți."

Alexandra a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul discursului lui Andi, dar nu și-a găsit cuvintele să-i răspundă. Într-un final l-a îmbrățișat. Răzvan Fodor i-a mulțumit pentru tot ceea ce este ea, a felicitat-o pentru tot ceea ce a realizat până în acest moment și s-a declarat și el foarte încântat că a cunoscut-o.

Citește și: Burlacul 3 mai 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin, din ce în ce mai apropiați: ”E refugiul meu”

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi marea finală Burlacul, joi, 1 iulie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Burlacul, 24 iunie 2021. Simona l-a primit pe Andi la ea acasă. Bruneta i-a spus Burlacului ce zic apropiații despre rel... Finaliste Burlacul sezonul 6 2021. Simona, Ana și Mellisa luptă până în ultima clipă pentru inima lui Andi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x