Antena Căutare

Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta

Andi Burlacul a dat startul întâlirilor din această seară cu trei fete. Mădălina Alexe, Iulia Cazacu și Oana Barbu sunt cele trei norocoase care s-a bucurat de o experiență indedită alături de bărbatul la care visează.

Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta Galerie
Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu | Antena 1/ Burlacul

Plin de speranță și încredere că demersul său va începe să dea roade, Andi Constantin le expune pe cele trei domnișoare unor situații extreme.

Convins că unele dintre fete încă încearcă să păstreze aparențele față de el, Andi decide să le scoată complet din zona lor de confort, pentru a le afla adevărata personalitate. Astfel,parcul de aventură i s-a părut cel mai potrivit Burlacului pentru a scoate reacții naturale de la fete.

Se pare că Iulia Cazacu, la fel ca și Catrina Georgeta, în încercarea de a se face remarcată, vrea să-i capteze toată atenția lui Andi. Vorbește mult, acoperă atmosfera și își exprimă permanent temerile față de activitățile pe care urmează să le facă. Andi a observat că încearcă să-i atragă protecția pentru a petrece tot mai mult timp cu el.

Citește și: Iulia Cazacu, acuzată în repetate rânduri de falsitate. Ce a urmat după: ”Sunt distrusă psihic”

Iulia Cazacu, în încercarea de a-l suprinde pe Andi Burlacul, îl dezamăgește

În timp ce Mădălina Alexe și Oana Barbu trăiesc pur și simplu experiența, Iulia Cazacu este terifiată de înălțime și de senzațiile extreme pe care le oferă un parc de distracții. Desigur că și ele două fete vor toată atenția lui Andi, însă au o abordare diferită, lucru pe care Burlacul îl observă imediat.

"Nu mai pot. Lăsați-mă frate. Mă aduceți aici să mă omorâți", spune Iulia Cazacu chiar înainte de a mai încerca o experiență extremă.

Citește și: Fetele renunță la sutien și fac spectacol cu formele voluptoase. Camerele au surprins unghiuri incendiare

"Cumva cred că Iulia, în momentul în care se sperie, este un pic și de alintătură. Cred că în felul acesta încearcă să-mi acapareze mie atenția și am observat că, într-adevăr, anumite frici și le-a depășit", spune Andi.

Imediat a urmat un moment în care Andi s-a simțit deranjat de atitudinea Iuliei: "Mi-a atras atenția faptul că atunci când ne apropiam de cea de-a doua atracție din parc, Iulia nu părea temătoare de acea atracție, ci dimpotrivă ea căuta să-și justifice, cumva, felul ei de a fi, reproșându-le celor din staff că ea a fost aici adusă să pară o găină".

Iulia Cazacu a spus celor echipei Burlacul, în timp ce se urca în scaunul atracției din parc: "M-ați adus aici la date ca să par și găină și plânsă și tot", lucru care l-a făcut pe Andi să înțeleagă intențiile tinerei pretendente, chair dacă ea a vrut să facă o glumă.

Citește și: După o ceremonie fără eliminări, fetele au renunțat la inhibiții. Dansuri lascive și replici fără perdea

Pentru Andi remarca sa a fost dezamăgitoare deoarece a văzut că focusul ei este pe aparență și nu pe esență: "Focusul nu era asupra mea, ci dimpotrivă era asupra echipei de filamre, care, vezi Doamne, încearcă să o pună într-o lumină proastă și că ea a fost adusă aici ca să pară o găină. Acesta este momentul în care eu nu am crezut în frica ei de pacul de distracții, ci pur și simplu că se alinta. Importanța în ochii ei era să dea bine și să arate bine", spune Andi Burlacul.

Mai mult, aceasta a făcut o afirmație care a atras atenția, imediat după ce urma să se termine distracția din parc: "Dacă nu mă duc la cafea, chiar sunt nervoasă. Nu am îndurat atâta pentru nimic!", a spus indignată frumoasa concurentă.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 26 martie 2021. Fetele renunță la sutien și fac spectacol cu formele voluptoase. Camerele au surprins unghiuri ... Burlacul 26 martie 2021. Antipatia dintre Andreea Stoica și Angela Antocel atinge cote maxime. Jignirile au curs pe la s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x