Antena Căutare

Burlacul 5 martie 2021. Andi Constantin le-a scris fetelor înainte de blind-date. Cuvintele pline de esență ale Burlacului

Comunicarea este prima condiție a relaționării dintre parteneri, iar ei au nevoie ca în această seară totul să funcționeze perfect la acest capitol. Andi Constantin le-a scris fetelor câteva rânduri prin care să îl cunoască mai bine.

Andi Constantin Galerie
Andi Constantin este Burlacul în sezonul 6 | Antena 1/ Burlacul

La finalul acestei nopți, zece dintre concurente vor părăsi competiția și vor pierde șansa se a-l cunoaște mai bine pe Burlac.

"Cu experința asta, clar o să-mi ies mai mult din zona mea de confort, o să fie o experiență copleșitoare pentru mine. Cred că fiecare fată ar reprezenta un frum și în funcție de tiparul sau de cum sunt ele, eu îmi voi alege efectiv destinul", spune Andi.

Scrisoarea emoționantă a lui Andi Burlacul pentru cele 25 de fete

”Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui. Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită”, a scris Andi Constantin.

Citește și: Cine sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului. Fetele pe care le va cunoaște Andi Constantin în această seară, de la 20.30

Prin această scrisoare, Burlacul vrea să le ajute pe fete să îl cunoască puțin mai mult înainte de a-l vedea față în față.

”O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta! Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!”, a mai scris Burlacul înainte de prima sa întâlnire cu cele 25 de fete. Dintre acestea, doar 15 vor primi trandafirul roșu și vor fi alături de el în călătoria sa spre a-și găsi aleasa inimii.

Andi Constantin este cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile: "E o oportunitate enormă... să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit", spune Burlacul.

Citește și: Întâlnirea care l-a emoționat până la lacrimi pe Andi Constantin: ”Poate e ultima dată când te văd burlac”

Burlacul promite să fie natural și să fie exact așa cum este el, pentru că nu vrea să cucerească o fată pe baza superficialității și își dorește ca toate pretendentele să trateze experiența exact așa cum și el o face: real!

Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Noul Burlac recunoaște că altfel se imagina la această vârstă și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie. ”Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin.

Citește și: Burlacul 2021. Top cele mai sexy poze cu Andi Constantin. Cum s-a fotografiat cel mai râvnit burlac

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! Acesta este posesorul unui trup de invidiat, iar carisma sa este debordantă!

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Burlacul va avea ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Acestea vor primi un trandafir roșu care simbolizează intențiile Burlacului.

Burlacul 5 martie 2021. Femeie de afaceri și studentă la medicină, Rodica Budurcă este pregătită să-l cucerească pe Andi... Burlacul 5 martie 2021. Momentul în care Andi Constantin nu a putut să-și rețină lacrimile. Mama sa l-a emoționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x