Burlacul 5 martie 2021. Momentul în care Andi Constantin nu a putut să-și rețină lacrimile. Mama sa l-a emoționat

Întâlnirea care l-a emoționat până la lacrimi pe Andi Constantin. Prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente este presărată cu mari emoții, însă inima a vibrat la cel mai înalt nivel atunci când Burlacul a dat ochi în ochi ce cea mai importantă femeie din viața sa de până acum: mama.

Andi Constantin își întâlnește mama la BUrlacul, sezonul 6

Antena 1/ Burlacul

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! Acesta este posesorul unui trup de invidiat, iar carisma sa este debordantă!

Astăzi, Burlacul are ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el.

Dar dacă pentru prima întâlnire cu fetele Burlacul s-a pregătit, o vizită din partea mamei sale l-a luat complet prin surprindere. ”Am venit să îți dau binecuvântarea mea. Orice decizie vei lua, va fi bine! Poate e ultima dată când te văd burlac și dacă acest lucru se întâmplă, vreau să știi că înseamnă responsabilitate, răbdare și înseamnă niște alegeri care să te facă fericit și împlinit”, i-a spus mama sa emoționată.

Citește și: Burlacul 5 martie 2021. Cum arată tatăl lui Andi Constantin și ce sfaturi i-a dat înainte să le cunoască pe cele 25 de fete

Mama, universul emoției și al iubirii Burlacului. Andi Constantin, cu lacrimi în ochi

Andi este foarte atașat de familia sa, iar universul copilăriei este un loc în care se întoarce cu drag de fiecare dat, în gânduri. Are un real respect față de părinții săi și își conservă bine rădăcinile de unde se trage.

Moștenirea frumuseții, dar și încărcătura genetică poartă amprenta mamei sale, care, extrem de emoționată pășește în fața fiului său căruia i-au crescut aripile și a plecat în căutarea unei femei alături de care să-și trăiască tot restul vieții.

”Din clipa în care s-a deschis ușa mașinii am simțit din toată ființa mea că e mama! M-am emoționat foarte tare, pentru că nu mă așteptam să fie acolo, nu aș fi putut să îmi opresc lacrimile, nu aveam cum... Ea m-a învățat cum trebuie să te porți cu o femeie”, a mărturisit Andi după întâlnirea cu mama sa.

Citește și: Burlacul 5 martie 2021. Malinka Zina și Angela Antocel, surori rivale pentru inima Burlacului

Deși în suflet poartă dorul de femilie, iar legământul sacru și imbatabil între el și mama sa nu va dispărea niciodată, Andi este conștient că a venit timpul să își unească și el destinul, așa cum și părinții lui au făcut-o, spre încununarea dragostei!

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Burlacul va avea ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Acestea vor primi un trandafir roșu care simbolizează intențiile Burlacului.

Andi Constantin este cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile: "E o oportunitate enormă... să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit", spune Burlacul.

Citește și: Prima întâlnire a Burlacului cu cele 25 de fete, într-o locație cu semnificație: ”Aici m-am căsătorit!”

Noul Burlac recunoaște că altfel se imagina la această vârstă și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie. ”Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin.

Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Ultimele știri