Antena Căutare

Burlacul 6 mai 2021. Ana Bene a avut un date de poveste cu Andi Constantin. În acest timp, fetele și-au făcut tatuaje pentru el

Ana Bene și Andi Constantin s-au bucurat de câteva ore petrecute împreună. Cei doi au vizitat o moschee din Turcia, au fost la cumpărături și au luat prânzul.

ana bene si andi constantin care se privesc tandru Galerie
Ana Bene și Andi Constantin s-au bucurat de câteva ore petrecute împreună | Antena 1

Ca de fiecare dată când Andi Constantin pregătește o întâlnire, el a trimis o scrisoare în vila fetelor prin care a lansat invitația specială.

Ana Bene s-a bucurat de propunerea Burlacului și a petrecut mult timp pentru a-și pregăti ținuta pentru întâlnire. Ea a plecat devreme din locuința fetelor și imediat ce a ajuns lângă Andi, l-a strâns în brațe.

Apoi, cei doi au făcut o plimbare și au vizitat o importantă moschee din Istanbul, după care au cumpărat suveniruri.

”E fata care aduce pacea. Are și acest efect asupra mea. Când mă întâlnesc cu ea, parcă pășesc într-o altă dimensiune, dă cu praf magic pe lângă noi și recunosc, uneori chiar am nevoie de asta. Ea este o persoană deschisă, nu se dă în lături de la lucruri noi sau amuzante. Însă le face în stilul și ritmul ei. Este mult mai matură decât restul fetelor.”, a spus Andi despre Ana Bene.

Ana Bene și Andi Constantin, tandri și apropiați

Curând, s-au retras la o terasă, unde au luat prânzul. Ana Bene și Andi Constantin cu greu au reușit să-și țină mâinele departe unul de altul.

Cei doi și-au oferit îmbrățișări tandre și numeroase sărutări. De altfel, a recunoscut Andi, este fata cu care a avut cele mai multe săruturi.

Citește și: Malinka Zina și Andi Constantin au avut primul single date. Cum a decurs întâlnirea lor

”Am fost destul de apropiați. A fost momentul meu preferat. Nu-mi place prea mult în agitație și mi-a plăcut că ne-am retras.”, a spus și Ana despre momentul în care s-au așezat să ia prânzul.

Cei doi au mărturisit că și-au dus dorul, iar tânăra a ținut să puncteze faptul că ei i-a fost mai dor de Burlacul Andi.

De asemenea, a părut că Ana nu se mai satură de prezența bărbatului, iar privirea lui Andi trăda aceleași sentimente. Din nefericire, date-ul lor a luat sfârșit la un moment dat, iar pretendenta la inima Burlacului a profitat de ultimele petrecute cu el pentru a-l săruta pasional.

Cinci fete și-au făcut tatuaje pentru Burlacul Andi Constantin

În tot acest timp, fetele își făceau tatuaje în vila lor. Simona Bălăceanu, Melissa, Alexandra Mucea au ales să-și imprime pe piele câte un desen care să le amintească de experiența Burlacul.

Simona și-a tatuat un trandafir pe antebraț și a afirmat că dorește să primească această floare pentru tot restul vieții de la Andi. Melissa a optat pentru o cameră de filmat, iar Alexandra pentru două palme, care simbolizează dorința de apropiere pe care o simte față de Burlacul.

Oana Barbu a ales două mâini înlănțuite, o promisiune pe care consideră că ea și Andi și-au făcut-o la ultima lor întâlnire.

Citește și: Simona Bălăceanu, eclipsată de Melissa și Alexandra Mucea la date-ul cu Andi Constantin

Catrina Georgeta și-a tatuat o inimă: ”Andi m-a făcut să iubesc din nou. Inima e cel mai de preț lucru, de asta am făcut-o diamant”.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 6 mai 2021. Malinka Zina și Andi Constantin au avut primul single date. Cum a decurs întâlnirea lor... Burlacul 6 mai 2021. Simona Bălăceanu, eclipsată de Melissa și Alexandra Mucea la date-ul cu Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x