Antena Căutare

Burlacul 6 mai 2021. Ce fată a fost eliminată de Andi Constantin

Andi Constantin a decis să elimine o fată în episodul 9 al show-ului Burlacul, difuzat la Antena 1 pe 6 mai 2021.

andi constantin si razvan fodor Galerie
Andi Constantin a eliminat-o pe Dominique Nuță de la Burlacul sezon 6 pe 6 mai 2021 | Antena 1

Andi Trandafir i-a acordat Alexandrei Qubra primul trandafir salvator. ”Este o persoană cu care ai ce vorbi”, și-a motivat Burlacul decizia.

A urmat Melissa, care a acceptat bucuroasă floarea și l-a îmbrățișat strâns pe Andi. Alexandra Mucea, Oana Barbu, Malinka Zina, Ana Bene, Simona Bălăceanu și Catrina Georgeta.

”Este o femeie în devenire, încă nu este o femeie. Cu toate că are aspirații de femeie, trebuie să își dovedească ei că este una.”, a explicat Andi despre Alexandra Mucea.

”Mi-am dat seama că este un om bun, dar nu mă încadrez în descrierea bărbatului de lângă ea. Cred că avem concepții puțin diferite despre viață și despre cum să arate o femeie, un bărbat și o relație. I-am dat timp să se convingă că nu este nici îndrăgostită, nici doritoare de o relație cu mine în mod real. Însă cred că i-am oferit destul timp. A venit momentul să ne luăm rămas bun.”, a spus Andi despre fata eliminată pe 6 mai 2021 de la Burlacul.

Ce fată a fost eliminată de la Burlacul în episodul 9, 6 mai 2021

Andi Constantin mai avea doar un trandafir pe masă, pe care două fete și-l doreau. Catrina Georgeta și Dominique Nuță tânjeau după el, însă prima l-a și obținut.

Citește și: Cine este Dominique Nuță, concurenta eliminată de Andi Constantin

”În 29 de ani am învățat să am mai multă încredere în instinct și în ceea ce el îmi dictează. Deși am făcut eforturi de ambele părți, lucrurile nu se legau. Cu fiecare ceremonie, fiecare întâlnire, realizez că ești o femeie minunată, că ai foarte mult potențial și că cel care va fi alături de tine va fi un norocos. Acela nu sunt eu.”, i-a spus Andi Constantin lui Dominique Nuță.

Reacția lui Dominique Nuță după ce a fost eliminată

Dominique Nuță nu a părut surprinsă când Andi Constantin a decis să o elimine în episodul Burlacul sezon 6, difuzat pe 6 mai 2021.

”Eram pregătită pentru asta. De când am fost eliminată prima dată, totul s-a schimbat și practic a venit mult mai ușor să fiu eliminată de data asta. Noi doi nu ne-am potrivit și sper că va găsi o parteneră ideală în una dintre fetele de aici.”, a declarat ea.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 6 mai 2021. Andi Constantin a purtat discuții profunde cu Dominique Nuță și Melissa la Cocktail Party. Catrina ... Burlacul 6 mai 2021. Cine este Dominique Nuță, concurenta eliminată de Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x