Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 15 aprilie 2021. Andi a vorbit despre reacția lui Dominique după eliminare

După ediția 6, Burlacul Andi Constantin este cel care dezvăluie ce crede el despre experiențele pe care le-a trăit în Turcia alături de pretendentele la inima lui, chiar pe Antena Play.

Andi a vorbit despre reacția lui Dominique după eliminare Galerie
Burlacul Andi Constantin este cel care dezvăluie ce crede el despre experiențele pe care le-a trăit în Turcia | Antena 1

Andi Constantin a discutat despre episodul cu numărul șase din Burlacul alături de un bun prieten, Marius. Acesta a vrut să afle și părerea lui despre ultimatumul pe care l-a dat fetelor în ceremonia din ediția 5 și despre deciziile lui Dominique și Malinka de a nu părăsi show-ul, deși el hotărâse să le trimită acasă.

Andi a vorbit despre reacția lui Dominique Nuță

Un lucru este cert, ediția cu numărul 5 a avut un final cu totul surprinzător, iar concurentele au avut parte de un șoc din parte lui Andi. Atunci când acesta le-a provocat să facă un gest față de el ca și cum ar fi ultima dată când l-ar vedea, multe dintre ele au decis să-l sărute, mai puțin Dominique, Malinka, Vanessa și Mădălina. Acest lucru a avut repercusiuni în ediția 6, iar Dominique nu a dorit să părăsească show-ul pe motiv că abia după ce a fost respinsă și-a dat seama de adevăratele ei sentimente față de Andi.

În prima parte a episodului 4 din "Burlacul - Destăinuiri", Marius și Andi au analizat atitudinea lui Dominique și au pus lacrimile ei de la testimonial pe seama orgoliului. Chiar și prietenul lui Andi a mărturisit că el consideră că tânăra nu a refuzat să plece pentru că l-a pierdut pe Andi, ci pentru că s-a simțit rănită în orgoliu.

Marius i-a spus lui Andi că vina este a lui. Potrivit spuselor acestuia, el consideră că după ce Andi i-a acordat o a doua șansă Angelei și a mers acasă la ea pentru a o lua cu el în Turcia, concurentele și-au dat seama că există excepții de regulile show-ului și că se pot folosi de ele.

Andi a spus că el recunoaște acest lucru, dar a decis să le acorde o a doua șansă pentru că și el a avut parte de ea de mai multe ori în viață. Deși Andi se simte confuz și nu mai știe ce să creadă, acesta speră ca situația creată la sfârșitul episodului 5 le-a dat de gândit concurentelor și acum așteaptă mai multe din partea lor. Acesta a dorit să spargă barierele sociale și să le simtă mai aproape pe fete de inima lui.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de joi seară, de la 23:00. În cel mai nou proiect digital, Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x