Antena Căutare

Burlacul pune toate cărțile pe masă în căutarea fericirii: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea”

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată pentru Andi Constantin și fetele care au primit un trandafir roșu după prima întâlnirea cu cele 25 de pretendente, în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, în cea de-a doua ediție a emisiunii Burlacul.

Andi Constantin într-o cămașă roz, stă la masă Galerie
Lucrurile iau o întorsătură neașteptată pentru Andi Constantin

În cea de-a doua ediție a emisiunii Burlacul, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, doar 14 din cele 15 fete care au primit trandafirul roșu, simbol al emisiunii, sosesc în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției. După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, una dintre ele l-a anunțat pe Andi că se va retrage din competiție. Mai mult, în cea de-a doua ediție, în această seară, Burlacul se vede pus în fața unei alte situații care nu s-a mai întâlnit în istoria emisiunii și care îl va determina să dea afară una dintre fete, deși aceasta i-a atras atenția încă de la început.

Burlacul face cele mai surprinzătoare dezvăluiri

La finalul serii, Burlacul decide să își pună toate cărțile pe masă în căutarea fericirii, chiar dacă acest lucru înseamnă că ar putea pierde tot. ” Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea, chiar dacă există riscul să pierd totul. E posibil chiar să rămân cu 14 trandafiri pe masă!”, a mărturisit Andi. Cum vor reacționa fetele, dar și cine va fi prima eliminată, telespectatorii pot afla astăzi, de la de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Burlacul.

Surprize în lanț pentru cele 15 fete care ajung în Turcia

Doar 15 fete au primit un trandafir roșu după prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente și, odată cu el, ocazia de a ajunge în Turcia pentru a încerca să îi cucerească acestuia inima definitiv.

În cea de-a doua ediție a emisiunii Burlacul, vineri, de la 20.30, la Antena 1, cele 15 fete sosesc în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției.

După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, fetele așteaptă acum cu nerăbdare întâlnirile cu Burlacul, la Istanbul.

Ceea ce ele nu știu însă este că Andi le-a pregătit multe experiențe de neuitat, dar și la fel de multe surprize.

Astfel, vineri, de la 20.30, la Antena 1, fetele vor afla că nu toate vor avea ocazia să iasă la întâlnire singure alături de Burlac și nici măcar nu vor putea să își aleagă colegele de cameră, ci vor fi distribuite într-un mod care nu le va încânta neapărat.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprima intențiile pe care le are față de o fată.

”Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

Surprize în lanț pentru cele 15 fete care ajung în Turcia pentru a cuceri inima Burlacului, vineri, de la ora 20:30... Rodica Budurcă, concurenta de la "Burlacul", imagini incendiare în costum de baie. Cum arată frumoasa blondină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x