Antena Căutare

Ce a postat Iulia Cazacu de la Burlacul pe internet după ce a fost eliminată de Andi Constantin

Iulia Cazacu a fost eliminată de către Andi Constantin în cadrul Ceremoniei Trandafirului din 26 martie 2021. La scurt timp, a transmis un mesaj.

iulia cazacu ii da o bratara burlacului andi constantin Galerie
Cine este Iulia Cazacu, fosta concurentă de la Burlacul | Antena 1

Deși a fost una dintre cele mai vocale fete din competiția Burlacul, Iulia Cazacu nu a reușit să primească o nouă șansă pentru a-l cuceri pe Andi Constantin.

Încercările numeroase de a se face remarcată, dorind să capteze toată atenția lui Andi, l-au făcut pe bărbat să-și dea seama că nu îi poate fi parteneră de viață.

La Ceremonia Trandafirului, difuzată în cadrul episodului 4, Burlacul Andi a ales să ofere Cristinei ultimul trandafir aflat pe masă.

Citește și: Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta

"Rămân cu gândul că mă despart de singurul prieten din competiție. Sunt recunoscător că am cunoscut-o, că am avut acea staisfacție și reușită că am reusit să am o legătură indiferent de natură, cu o personă. Îi doresc să-și întâlnească iubirea și să nu se chinuie să fie plăcută pentru aparențele ei, ci pur și simplu pentru felul ei de a fi.", a spus el.

Iulia Cazacu s-a apropiat și l-a îmbrățișat strând pe Andi Constantin, vreme de mai multe zeci de secunde, după care s-a retras.

Ce a postat Iulia Cazacu pe internet după eliminarea de la Burlacul sezon 6

Vizibil foarte interesată de Burlac, Iulia Cazacu a reușit să nu-și arate dezamăgirea că nu a primit Trandafirul salvator. Însă, pe rețelele de socializare, ea a publicat o imagine ce poate fi un mesaj cu subînțeles pentru Andi Constantin.

Citește și: Andi Constantin a vorbit despre date-ul cu Iulia Cazacu. Ce a spus Burlacul

”Dragostea este o super putere”, este citatul pe care Iulia l-a postat pe contul său de Instagram.

Cine este Iulia Cazacu, fosta concurentă de la Burlacul

Iulia Cazacu lucrează ca asistent manager. Este îndrăgostită de tatuaje și locuieşte la Londra. Ea a studiat în străinătate, Business Management/Human Resources, la Universitatea Anglia Ruskin.

Citește și: Iulia Cazacu, acuzată în repetate rânduri de falsitate. Ce a urmat după: ”Sunt distrusă psihic”

Iulia Cazacu i-a oferit lui Andi Constantin o braţară, atunci când s-au văzut pentru prima oară.

„Eram sigură, nu știu de ce! Sunt aici pentru a ne cunoaște. Sper să îți placă cadoul meu și să-l porți indiferent de ce va fi. Sper să-ți poarte noroc: este o brățară!”, i-a spus tânăra.

Burlacul 26 martie 2021. Iulia Cazacu este eliminată. Catrina a vorbit despre falsitate la Ceremonia Trandafirului... Simona Bălăceanu, mesaj cu subînțeles după ce a fost reticentă la sărutul cu Andi Burlacul. Ce a transmis frumoasa brune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x