Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cine este Andi Constantin, protagonistul show-ului „Burlacul” de la Antena 1! Detalii neștiute despre acesta

Andi Constantin este protagonistul sezonului 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1.

Andi Constantin a acceptat provocarea și a decis să pornească în marea aventură pe care o promite sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”

Antena 1

Inteligent, romantic și cu un fizic de invidiat, Andi Constantin a acceptat provocarea și a decis să pornească în marea aventură pe care o promite sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”.

Douăzeci și cinci de tinere vor face tot ce le stă în putință pentru a-i cuceri inima, în locații cu adevărat spectaculoase din România, dar și din Turcia.

Cine este Andi Constantin, protagonistul emisiunii „Burlacul”, sezonul 6, de la Antena 1

Pe Andi Constantin publicul l-a mai putut vedea în cadrul unor show-uri de succes, dar fanele înfocate, prietenii și urmăritorii de pe Instagram știu că tânărul este multiplu campion la fitness și antreprenor. Acum însă el simte că este cel mai potrivit moment pentru a porni în căutarea jumătății sale.

În sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1, douăzeci și cinci de tinere îți vor folosi din plin șarmul pentru a capta atenția și pentru a demonstra că au tot ceea ce trebuie pentru a ajunge la inima mult râvnitului burlac!

citește și: Răzvan Fodor, look de James Bond din culisele show-ului “Burlacul”. Cum a fost surprins prezentatorul

Totuși, lucrurile nu sunt deloc simple, căci puțini îl cunosc cu adevărat pe tânărul în vârstă de 29 de ani. Dornic să își găsească jumătatea, acesta nu exclude posibilitatea căsătoriei!

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, se descrie Andi Constantin, protagonistul noului sezon al show-ului „Burlacul”.

citește și: Cum arăta Andi Constantin înainte să se apuce de sală! Fanele au avut o surpriză: „Tu ești?!”

Cele douăzeci și cinci de fete care vor accepta provocarea emisiunii „Burlacul” sezonul 6 de la Antena 1 vor avea așadar o misiune deloc ușoară, dar și miza este una pe măsură!

Totuși, deși este multiplu campion național la fitness, deși arată bine și este romantic și inteligent, Andi Constantin nu a reușit, până la vârsta de 29 de ani, să întâlnească iubita perfectă!

citește și: Andi Constantin este „Burlacul”! Detalii despre noul sezon al emisiunii

„Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a explicat Andi Constantin, extrem de sincer

Citește și: Andi Constantin, accident de mașină periculos! Ce decizie a luat acesta, la scurt timp după incident

Anul trecut, Andi Constantin își deschidea inima și oferea cel mai sincer interviu de până atunci. Acesta a povestit cum, după un accident, și-a schimbat complet viziunea despre viață.

„Am avut o perioadă în care partea asta economică îmi ghida viața. Tot ce făceam, făceam pentru partea economică. Dar mi-am dat seama că mă neglijam foarte tare, ajunsesem să nu mă mai cunosc. Viața are un mod de a-ți da o palmă ca să te trezească la realitate și fix asta am trăit și eu, am primit o palmă de la viață, o palmă destul de severă. Și de atunci am început acest proces de autocunoaștere”, a dezvăluit atunci Andi Constantin.

Acesta a povestit cum, la aproape două ore de la achiziționarea unei mașini, a făcut un accident de mașină. În drum spre casă acesta a intrat sub un TIR, mașina a fost făcută praf și el s-a ales cu răni destul de grave. După ceva timp, acesta și-a dat seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viață și că partea materială nu trebuie să fie cea după care oamenii se ghidează în viață.

Acum, la 29 de ani, Andi Constantin se consideră suficient de pregătit pentru a trece la o nouă etapă a vieții sale!

Pentru cei care nu își amintesc, ultimul sezon al emisiunii „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, atunci când protagonist a fost celebrul fotomodel Andrei Andrei. În primul sezon, difuzat în anul 2010, burlac a fost chiar Cătălin Botezatu.

Nu rata show-ul TV Burlacul - sezonul 6, în curând, la Antena 1!

Video