Antena Căutare

Finaliste Burlacul sezonul 6 2021. Simona, Ana și Mellisa luptă până în ultima clipă pentru inima lui Andi

După o ceremonie cu multe emoții, trăiri și amintiri, Simona, Ana și Mellisa sunt concurentele care merg în marea finală Burlacul sezonul 6 2021.

Simona, Ana și Mellisa luptă până în ultima clipă pentru inima lui Andi
Decizia lui Andi de a o elimina pe Alexandra a fost luată în urma discuției cu mama acesteia | Antena 1

În ediția din data de 1 iulie 2021, cele trei concurente sunt finaliste Burlacul sezonul 6 2021. Andi a ales de fiecare cu inima, dar a pus cap la cap fiecare detaliu pe care l-a trăit alături de pretendentele lui pentru a-și da seama ceea ce caută de fapt.

Finaliste Burlacul sezonul 6 2021

Alexandra Mucea este concurenta care a fost eliminată în Semifinala Burlacul din data de 24 iunie 2021. După ce a avut o discuție cu mama ei, Andi și-a dat seama că concurenta este mult prea tânără pentru ceea ce caută el în acest moment al vieții sale, o femeie alături de care să-și întemeieze o familie.

Hai să le cunoaștem împreună pe fiecare dintre cele trei finaliste Burlacul sezonul 6 2021.

Simona Bălăceanu, finalistă Burlacul sezonul 6 2021

În episodul 14 din sezonul 6 al emisiunii Burlacul, Simona Bălăceanu și-a pus sufletul pe tavă și a decis să se deschidă, spunându-și povestea de viață. Prin intermediul unei scrisori, concurenta s-a autocaracterizat pentru a-l ajuta pe Andi să afle mai multe despre trecutul ei, încercând, de asemenea, să își dezvăluie și mai mult comportamentul, dar și fricile.

Simona, cu glasul tremurând, a început să citească și la început a povestit că se luptă cu părți din ea care o împiedică să se deschidă. Ea a spus că doar cei care vor să fie alături de ea vor reuși să îi înțeleagă trăirile. Deși i-a fost dificil să retrăiască perioada copilăriei, când nu era în relații bune cu familia, Simona a povestit că a fost la terapie și că a încercat să se redreseze.

“O să am mult de lucrat cu mine”, a mai povestit ea.

Cea mai dură mărturisire a fost că la vârsta de 11 ani a fost forțată să se maturizeze rapid atunci când părinții ei au plecat din țară din dorința de a-I oferi ei un trai mai bun.

Cu părinții plecați la muncă în străinătatea, Simona s-a simțit foarte singură atunci când a rămas să fie crescută de rudele din partea mamei. Deși din punct de vedere material Simona spune că nu i-a lipsit nimic, ei i-a fost extraordinar de dificil fără cei mai dragi oameni din viața ei, în special pentru că era foarte atașată de mama ei.

După ce Simona a terminat de citit, lui Andi i-au fost clare motivele pentru care Simona are un comportament diferit față de el, fiindu-i greu să prindă încredere în oameni.

Ana Bene, finalistă Burlacul sezonul 6 2021

Mărturisirile Anei Bene l-au făcut pe Burlac să vadă în ea o femeie extraordinară, dar și o prezență maternă. Afecțiunea care a marcat-o și care a făcut-o să se gândească ce vrea cu adevărat de la ea. Ana Bene, o femeie în vârstă de 35 de ani, are o poveste de viață impresionantă.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele au luptat pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a obține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprimă intențiile pe care le are: ”Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

În timpul unui single date, Andi și Ana au parte de momente unice: "Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învățat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine", povestește Ana Bene.

Întrebată de Burlac ce a schimbat la viață de a ajuns să fie împlinită, Ana a început să își spună povestea vieții. Tânăra a fost greu încercată de soartă și a trecut prin cel mai mare obstacol: cancerul.

Andi a fost impresionat de felul Anei de a se raporta la viață și la problema prin care a trecut în urmă cu aproximativ șase ani: "Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală. Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine", a mărturisit Andi.

Experiența dureroasă prin care a trecut a făcut-o pe Ana să vadă viața dintr-un alt unghi și să schimbe felul în care a trăit până la acel moment. Atitudinea sa, dar și încărcătura emoțională a mărturisirilor sale l-au făcut pe Andi să vadă în ea o femeie demnă de laudă, puternică, feminină, caldă și o prezență maternă.

Melissa Azak, finalistă Burlacul sezonul 6 2021

Melissa Azak, finalistă Burlacul sezonul 6 2021, a avut un parcurs impresionat în competiția pentru inima lui Andi. Ea a văzut echipa de filmare pe străzile Istanbulului și, curioasă din fire, i-a abordat pentru a îi întreba despre ce este vorba. Cel care i-a atras atenția este chiar Burlacul Andi Constantin, pentru care și-a dorit să se înscrie în show.

Dorința i-a fost îndeplinită și, în episodul difuzat pe 22 aprilie 2021, l-a cunoscut pe tânăr la Cocktail-ul Party care are loc înainte de fiecare Ceremonie a Trandafirului. Chiar dacă a fost primită cu brațele deschise de către Andi, fetele nu au fost la fel de încântate de noua concurentă de la Burlacul sezon 6.

”M-am născut în Franța, dar sunt pe jumătate turcoaică. Am crescut în Franța și am făcut cursuri de design vestimentar. Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța. Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc.”, a spus tânăra despre ea.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Burlacul, 24 iunie 2021. Penultima ceremonie a trandafirului a adus emoțiile la cote maxime. Cine a fost eliminată... Burlacul 24 iunie 2021. Simona Bălăceanu l-a legat la ochi pe Andi Constantin și l-a dus în locul său secret...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x