Antena Căutare

Ieri seară, la Antena 1, „Burlacul” Andrei Andrei a ales cele 10 concurente alături de care va pleca în Portugalia

Aseară, la Antena 1, „Burlacul” Andrei Andrei le-a ales pe cele 10 norocoase alături de care va pleca în Portugalia, țara unde urmează să se desfășoare competiția ritualurilor de seducție.

Aseară, la Antena 1, „Burlacul” Andrei Andrei le-a ales pe cele 10 norocoase alături de care va pleca în Portugalia, țara unde urmează să se desfășoare competiția ritualurilor de seducție.

Toate cele 20 de concurente intrate în show au încercat să facă o primă impresie puternică și fie i-au dăruit lui Andrei diverse cadouri inspirate, fie i-au dedicat momente artistice. O studentă la Medicină, alta la Medicină Veterinară, una la Cibernetică, alta la Management, o solistă și o tânără pasionată de actorie, dar și două surori gemene au fost doar câteva dintre cele intrate în această aventură romantică.

Monica, Iulia, Alice, Roxana, Carmen, Andra, Ayda, Daiana, Monique și Andreea au primit însă mult râvnitul trandafir și au aflat astfel că sunt cu un pas mai aproape de a-l cuceri definitiv pe Andrei. Ele i-au dovedit aseară acestuia că se pot încadra cât mai bine în cerințele pe care el le are de la partenera ideală, care trebuie să fie „caldă, naturală, sinceră”. Până când el se va convinge cine merită să primească inelul de logodnă de la străbunica lui transmis din generație în generație, Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, a primit în grijă cutiuța în care se află prețioasa bijuterie.

Roxana a fost cea care a stârnit aseară numeroase comentarii răutăcioase din partea celorlalte concurente pentru simplul fapt că a venit să îl cunoască pe Andrei îmbrăcată total diferit: într-un costum foarte sexi, care îi arăta formele. Tot ea a fost cea care l-a și sărutat pe burlac încă de la prima întâlnire. Dezinvoltă și sigură pe ea, Roxana nu a părut să pună preț pe părerile celorlalte tinere, care nu au ezitat să îi spună ce gândesc despre vestimentația ei și despre comportament.

Toate momentele sunt pe burlacul.a1.ro!

Galerie FOTO! Ele sunt cele zece concurente care luptă pentru inima lui Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x