Antena Căutare

Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, nu mai arată deloc așa. S-a tuns scurt și este greu de recunoscut

Vanessa Țone, fosta concurentă de la Buralcul, a intrat rapid la inimile telespectatorilor. Acesta s-a făcut remarcată din primele minute când a intrat în emisiune.

Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, nu mai arată deloc așa
Vanessa Țone, fosta concurentă de la Buralcul, a intrat rapid la inimile telespectatorilor | Antena 1

Vanessa are o frumusețe aparte pe care știe să și-o pună în valoare cu trucuri de make-up. Este pasionată de arta frumosului și mereu are apariții impecabile.

Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, nu mai arată deloc așa

Recent, Vanessa Țone și-a luat fanii prin surprindere cu un look complet schimbat. Aceasta apare cu părul tuns bos, destul de scurt față de cum arăta podoaba ei capilară în emisiunea de la Antena 1. Blondina a atras toate privirile și cu ținuta aleasă pentru o escapadă în natură.

Vanessa a optat pentru o rochie din piele, mulată, care să-i scoată în evidență atuurile fizice. Fosta concurentă și-a accesorizat look-ul cu o pereche de ochelari de soare și a atras toate privirile.

Tânăra primește mereu de la fani cele mai frumoase complimente și foarte multe întrebări legate de meseria pe care o practică. Vanessa realizează make-up-uri excepționale și are o pagină de Instagram dedicată special machiajului, unde își postează clientele.

După emisiune, aceasta dedică tot mai mult timp perecționării și speră să ajungă un make-up artist renumit, dar și să dețină propria școală de make-up, așa cum a spus și în emisiune.

Citește și: Ce spun fetele despre dezvăluirile Burlacului Andi Constantin și ce a enervat-o pe Vanessa Țone


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Cine e Vanessa Țone și cu ce se ocupă

Vanessa Andreea Țone s-a numărat printre cele 15 concurente alese de Andi Burlacul încă din prima ediție. Aceasta a avut parte de aventura vieții sale în Turcia, locul în care a petrecut cele mai frumoase momente alături de Andi Constantin, a legat frumoase prietenii și a avut parte de experinețe inedite.

Se pare că timpul nu a fost suficient pentru a se cunoaște mai bine, iar Andi a ales să nu meargă mai departe cu ea. La Ceremonia Trandafirului, Vanessa Țone nu a primit trandafirul, iar drumul ei s-a încheiat în ediția cu numărul 5.

Vanessa Andreea Țone este din București, are 21 de ani și 1,65 înălțime. Concurenta de la Burlacul 2021 lucrează în industria frumuseții și speră să-și creeze cât de curând școala sa de make-up. Aceasta este pasionată de toată zona de înfrumusețare feminină și postează nenumărate imagini în mediul online de la cursurile la care participă pentru a se perfecționa.

Din online sunt nelipsite imaginile cu ceea ce ea reușește să creeze, de la sprâncene până la diverse trucuri de înfrumusețare.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x