Antena Căutare

Chefi fără limite, 14 martie 2022. Florin Dumitrescu a fost contrariat. Ce a putut să-i facă Chef Stela din Serres (Grecia)

Florin Dumitrescu a câștigat la una dintre probe avantajul de-a găsi alături de Chef Stela, dar acest lucru l-a făcut să aibă parte de o situație neașteptată la Chefi fără limite.

colaj foto cu florin dumitrescu la emisiunea chefi fara limite Galerie
La proba de gătit, Florin Dumitrescu a fost surprins din plin de ceea ce i-a făcut Chef Stela, la Chefi fără limite | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut la trei probe de avantaje și echipa albastră a primit două dintre bonusuri. Unul dintre acestea dădea lui Florin Dumitrescu șansa de-a găti la proba pentru amuleta supremă șansa de-a găti alături de Chef Stela.

Totuși, la un moment dat, acest lucru s-a dovedit a fi mai degrabă un „dezavantaj” decât un ajutor, iar motivul este unul cât se poate de surprinzător.

Ce s-a întâmplat între Florin Dumitrescu și Chef Stela în timpul probei de gătit pentru amuleta supremă, la Chefi fără limite

La un moment dat, la doar câteva minute după ce s-a apucat să pregătească sosul bechamel pentru musaca, chef Stela s-a apropiat de Florin Dumitrescu și de „doamna colonel” și le-a spus că nu procedează cum trebuie.

Citește și: Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, anunțul pe care toți îl așteptau: „Se filmează Chefi la cuțite”

Nu a durat mult și Chef Stela a început să dea indicații și să arate cum fac grecii rețeta de sos bechamel, care este „mult mai bună” decât cea a francezilor. Ca să comunice mai bine cu Chef-ul local, Florin Dumitrescu a făcut tot ce i-a stat în putință, dar totul a fost în zadar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„S-a activat dintr-odată și a zis că bechamelul nu e bun. Și ce-a făcut?!”, a zis acesta, contrariat de ceea ce ce întâmplă, în această etapă de la Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce fac chefii când nu sunt în bucătărie și cum se pregătește echipa de producție

„Stela a mai pus ea niște făină ca să se mai îngroașe puțin. Stela e gospodină, trebuie să fie mâncare grosuță, așa, și multă. Asta e la gospodine. Eu nu sunt gospodină, eu vreau mai pe fine dining așa.

„Las-o, că încă nu are încredere în bucătăria franțuzească. Practic, mi-a anulat 20 de ani de bucătărie”, a zis Florin Dumitrescu, luat prin surprindere de ceea ce se întâmplă.

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 10 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 14 martie 2022. Amuleta supremă a fost pusă la bătaie de Irina Fodor. Ce avantaj aduce... Chefi fără limite, 14 martie 2022. Ce echipă a câștigat proba de gătit și amuleta supremă. Victoria a fost clară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x