Căutare Live

Chefi fără limite, 19 aprilie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă și ce surpriză a pregătit Irina Fodor

A doua zi la Naxos a adus două probe de foc pentru chefi și pentru concurenții care au ajuns în semifinala Chefi fără limite. Apoi, la finalul lor, Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat imunitatea de echipă și cine scapă, pe moment, de o eliminare.

Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea de echipă în ediția 26 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1

Antena 1

A doua zi la Naxos a început în forță atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei chefi. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au mers la o probă inedită de gătit, în timp ce trei dintre membrii fiecărei echipe au descoperit cum se conduce o tavernă în Grecia, la Naxos!

La finalul acestor provocări, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea de echipă.

Ce echipă a câștigat imunitatea în episodul 26 din 19 aprilie 2022, în cel de-al nouălea stage Chefi fără limite, desfășurat la Naxos

Nu mică a fost surpriza concurenților atunci când au realizat ce li s-a pregătit în această misiune, în cea de-a doua zi a semifinalei Chefi fără limite, petrecută la Naxos. Dorința de-a câștiga imunitatea de echipă însă i-a făcut pe toți să fie ambițioși și dornici de victorie.

„Dacă visul vostru este să aveți o tavernnă pe o insulă în Grecia puteți să îl considerați împlinit, cel puțin pentru următoarele câteva ore. Trenbuie să conduceți această tavernă ca și când ar fi afacerea voastră. În acest plic este o sumă de bani cu care va trebui să faceți aprovizionarea, asta după ce, bineînțeles, v-ați făcut meniuri. Apoi trebuie să vă asigurați cât mai mulți clienți pentru că va câștiga proba echipa care a strâns cei mai mulți bani. Trebuie să vă împărțiți sarcinile. Atenție: doi dintre voi trebuie să rămână în permanență împreună. Hotărâți voi cine face piața, cine gătește, cine găsește clienți și cine îi servește. Nu uitați să vă scrieți meniul pe tăbliță, pentru a ademeni clienții! Faceți prețul pentru fiecare produs și treceți-l pe tăbliță. Meniul trebuie să conțină cel puțin 5 preparate! Din bucătăria tavernei nu aveți voie să folosiți decât ulei, sare și piper”, a fost misiunea pregătită de Irina Fodor pentru cele trei echipe.

Fiecare echipă de trei concurenți a primit un buget de 250 de euro și o tavernă. Odată ajunși acolo, aceștia și-au împărțit sarcinile, au mers la cumpărături, au realizat meniul, s-au apucat de gătit, au preluat și au onorat comenzi, totul pentru a obține un câștig cât mai mare.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 25 din 18 aprilie 2022. Ce concurent a fost eliminat

Deloc simplu n-a fost nici pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu sau Cătălin Scărlătescu. Nu au luptat pentru Joker, dar au primit șansa de-a se întrece la o probă culinară, în goana după punctele atât de importante pentru a obține o altă imunitate de echipă.

„Comunicarea este cheia în orice relație și voi va trebui să legați niște prietenii frumoase cu niște doamne de prin părțile locului, care să vă ajute să câștigați această probă. Fiecare dintre voi va avea în echipă câte două doamne. Trebuie să le găsiți aici în zonă și, împreună, veți găti un preparat specific românesc. E păcat să nu le arătăm grecilor puțin din tradițiile noastre culinare. Este vorba despre ciulama cu mămăligă, dragii mei. Și acum vine partea cea mai frumoasă: nu aveți voie să atingeți nimic. Veți găti practic doar cu mâinile lor. Veți avea la dispoziție 70 de minute pentru această probă și cronometrul pornește în momentul în care veți pleca după doamne. Veți fi jurizați de localnici”, a fost vestea neașteptată dată de Irina Fodor.

După ce și-au găsit doamnele, chefii s-au apucat imediat de gătit rețete cât mai gustoase de ciulama cu mămăligă, folosindu-se de „comunicare” și doar de mâinile femeilor, căci ei nu au avut voie să atingă nimic. Jurații au degustat apoi preparatele și au acordat puncte.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, la Chefi fără limite

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, la Chefi fără limite

La final, chefii și concurenții au așteptat cu sufletul la gură să descopere cine a făcut cel mai bine la probe și a adunat un număr mare de puncte, câștigând astfel imunitatea de echipă.

La proba de la tavernă, cel mai mare câștig financiar a fost înregistrast de echipa albastră, lucru confirmat apoi inclusiv de cei doi chefi greci care au fost sub acoperire și au analizat totul cu multă atenție.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce a făcut Răzvan Fodor când a ajuns în Grecia: “Am fost cazat la un alt hotel”

Cea mai bună ciulama a fost cea pregătită de Florin Dumitrescu, așa că, în ziua a doua din Naxos, cei albaștri au primit imunitatea de grup, deci scapă așadar de proba de gătit ce se termină cu vestea unui concurent eliminat.

Mai mult decât atât, Irina Fodor le-a pregătit și o surpriză pe măsură: șansa de-a vizita o cofetărie din Grecia, pentru a-și răsfăța simțurile și pentru a învăța mai multe secrete culinare.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Prima reacție a lui Becky (Rebecca Bumputu), după ce a fost eliminată de la Chefi fără limite, în semifinală... Chefi fără limite, episodul 26 din 19 aprilie 2022. Ce concurent a fost eliminat. Echipa verde a pierdut-o pe Valentina ...
Ultimele știri
x