Antena Căutare

Chefi fără limite, 2 martie 2022. Raul și Cătălin Scărlătescu, tensiuni uriașe! De ce s-au certat și ce s-a întâmplat

Raul și Cătălin Scărlătescu s-au certat și tensiunile au atins cote maxime în timpul probei de gătit pentru imunitatea de echipă, în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1.

În ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite, Raul s-a certat cu chef Cătălin Scărlătescu

Antena 1

Echipa verde condusă de Sorin Bontea și cea mov a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la lupta pentru imunitatea de echipă, aceasta fiind ultima șansă pentru a scăpa de o posibilă eliminare în cel de-al doilea stage din emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Totuși, chiar în timpul probei de gătit, tensiunile au crescut între Raul Bodoșcă și Cătălin Scărlătescu și aceștia au ajuns să se certe și să-și arunce cuvinte neașteptate.

Raul Bodoșcă și Cătălin Scărlătescu s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1

În echipa lui Sorin Bontea, chiar și sarcinile simple s-au transformat într-o adevărată provocare de zile mari. Toți au părut să „fugă” de făcutul maionezei și cel care a preluat „comanda” a fost Bodo. Lucrurile nu au stat mai bine nici în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu, unde tensiunile au atins cote mari și neînțelegerile au apărut parcă la tot pasul.

„Raul își ia și el o poezie în cap că doar el poate să facă. Într-adevăr, el poate, dar poate două-trei farfurii. I-am tot explicat că noi suntem aici la Chefi fără limite. El are o singură limită: de timp”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Certuri în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat

Cei doi s-au certat și fiecare s-a manifestat nervos, lucru ce a amplificat din plin tensiunile deja existente în echipă.

„Am încercat să-mi mențin calmul pe cât am putut”, a zis Raul, atunci când farfuriile au început să fie montate.

Mai erau doar cinci minute la dispoziție atunci când toți au intrat în alertă și au încercat să termine ce sarcini mai au de făcut, pe ultima sută de metri a probei pentru imunitatea de echipă.

Citește și: Chefi fără limite, 1 martie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu nu a acceptat înfrângerea. S-a retras și a cerut explicații juraților

„Consider că amândoi avem personalități diferite și că chef nu apreciază munca pe care am depus-o. Și că sunt luat la rost gratuit”, a zis Raul Bodoșcă, în încercarea de-a explica cele întâmplate.

Indicațiile s-au dat până în ultimele secunde ale probei și emoțiile au atins cote maxime. Dorința de-a câștiga i-a făcut pe Sorin Bontea și pe Cătălin Scărlătescu

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Raul a avut o ieșire foarte urâtă. Eu cred că tace, tace, înghite și apoi explodează. Este foarte orgolios și foarte plin de el” , a fost de părere Tanya Povenskaia.

„E groasă rău la scărlăței acolo”, a remarcat Sorin Bontea, după ce a văzut tot conflictul din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Ulterior, Raul a explicat faptul că l-au rănit cuvintele extrem de dure ale chef-ului și că și-ar fi dorit să fie mult mai apreciat pentru munca depusă și pentru faptul că trage mereu pentru binele echipei mov.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 2 martie 2022. Imunitatea pe echipă a adus o probă neașteptată. Ce au fost nevoiți să gătească... Chefi fără limite, 2 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup și ce echipă riscă să piardă un concurent...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Ultimele știri
x