Antena Căutare

Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Spritele s-au încins, chefii "au explodat". Ce concurenți au fost certați dur

Rivalitatea dintre chefi sfidează granițele și urmează să cuprindă rețetele lumii. Intuiția și răbdarea chefilor a fost pusă la treabă, iar necunoscutul își spune cuvântul pentru concurenți. Concurenta lui Scărlătescu a izbucnit în lacrimi, ce i-a făcut acesta, spre marea surprindere a tuturor.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Spritele s-au încins, chefii "au explodat". Ce concurenți au fost certați dur | Antena 1/ Chefi fără limite

Spiritele s-au încins la bancuri în a doua ediție Chefi fără limite din 22 februarie 2022. Tensiunile au crescut din cauza unui preparat dificil de realizat.

Orgoliile își spun deja cuvântul, iar viața se reduce la strictul necesar. Gătitul va deveni o rutină, dar în condiții spartane, în locuri neconvenționale, vor găti după tehnicile locului, cu ustensilele specifice greu de confecționat, după rețete locale, cu ingrediente de acolo. Aceste lucuri deja au întins nervii la maximum.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Cum arată echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

S-au încins spiritele în a doua ediție de Chefi fără limite din 22 februarie 2022. Chefii au fost foarte duri

Confruntare pe echipe a etapei se va scrie o victorie notabilă! Miza supremă este imunitatea pe echipă. Cine va câștiga echipa de astăzi se va bucura mâine să cunoască locurile Greciei, în vacanță, la relaxare.

Această miză a încins spiritele între chefi! “Imunitatea pentru mine înseamnă cucerire Chiousului”, spune chef Florin Dumitrescu. Tema din această seară este special aleasă. Este momentul de glorie al fiecărei echipe.

Ingredientele obligatorii pe care echipele le vor folosi sunt lichior mastic, pudră de mastic și smochine. Chef Cătălin Scărlătescu are avantajul de a blocat câte un om din fiecare echipă adversă la proba din această seară.

“A început scandalul! Normal că se simte tensiunea, este o probă foarte importantă”, spune chef Sorin Bontea după ce s-a certat cu Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Concurenții au avut parte de surpriza vieții lor. Unde au fost puși să doarmă în Grecia

Arkadian: „M-am uitat la focul ăla mai mult decât m-am uitat la poze cu femeia mea săptămâna asta”.

“Dacă nu-ți ștergi zâmbetul ăla de pe față ne certăm”, i-a spus chef Florin Dumitrescu lui Ken.

Relaxarea unor concurenți, dar și dorința de a ieși în evidență i-a dernajat pe chefi, chiar dacă aceștia aveau cele mai bune intenții de a ajuta echipa: “Îți dau un pumn în cap”, i-a spus chef Sorin Bontea Mexicanului, într-un moment de tensiune.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Ce echipă a câștigat imunitate. Ce concurent s-a salvat de la o posibilă eliminare

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Irina Fodor a anunțat trei probe de foc pentru chefi, iar telefoanele au fost confiscate

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Cine a câștigat cele trei probe și ce avantaje au obținut echipele... Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup. Ce lucru complet neașteptat s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x