Căutare Live

Chefi fără limite, 26 aprilie 2022. Cine este primul finalist de la Chefi fără limite și ce avantaje au obținut ceilalți

În ediția din 26 aprilie 2022, de la Chefi fără limite, s-a decis cine este primul finalist al show-ului culinar și de aventură. S-a dat START la una dintre cele mai fierbinți seri, care aduce ultimele trei eliminări și decide cine sunt cei trei concurenți care luptă mâine în Marea Finală Chefi fără limite.

În ediția din 26 aprilie 2022, de la Chefi fără limite, s-a decis cine este primul finalist al show-ului culinar și de aventură. S-a dat START la una dintre cele mai fierbinți seri, care aduce ultimele trei eliminări și decide cine sunt cei trei concurenți care luptă mâine în Marea Finală Chefi fără limite.

Antena 1/ Chefi fără limite

Încă din preselecții, când au pășit timizi pe treptele unei aventuri ce promitea mult, concurenții au visat să cucerească meleagurile Greciei cu talent, determinare și pasiune, alături de chefi cu o experientă greu de egalat în tainele gastronomiei, care vor să câștige.

La finalul zilei s-au remarcat cei mai buni și cei mai norocoși concurenți, alături de chefii lor, care i-au ghidat pas cu pas pe cărările mediteraneene, de-a lungul celor 29 de etape de foc.

În episodul de marți, din 26 aprilie 2022, în a doua etapă de Finală de la Chefi fără limite, desfășurată în Atena, concurenții au luptat pentru a-și asigura locul în Marea Finală, în misiuni ce le-au adus avantaje uriașe în proba de gătit, la finalul căreia emisiunea își desemnează finaliștii.

Ce concurenți au câștigat avantajele, în a doua etapă de finală, de la Chefi fără limite, în Atena. Cine este primul finalist

Toți și-au ascuțit armele pentru a duce la bun sfârșit încă o etapă care îi pune în corzile înfrângerii pe trei dintre ei. Concurenții au tras din greu pentru avantajul de a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare de 30.000 de euro și titlul mult dorit de Chef fără limite.

“Dragii mei, dragi, doar șase și doar o zi a mai rămas! Mai aveam ziua de azi și ziua de mâine de bifat, sigur că finala de mâine este cea mai importantă, dar cred că și mai importantă este cea de azi, deoarece azi se deschid finaliștii. Vor mai rămâne doar trei! Acesta este marele preludiu dinaintea marii finale. Dragii mei, sunt importante acum avantajele așa că ar trebui să le aflați, dar înainte de asta aș vrea să știți cam ce o să gătiți azi, pentru că unul dintre avantaje are legătură cu aceasta. Tema de astăzi se numește signature dish. Să vă puneți semnătura pe un preparat pentru care ați căpătat experiență două luni. Vrem ca aceste două luni să-și fi pus amprenta și să simtă asta”, spune Irina Fodor.

Concurenții trebuie să gătească un fel de mâncare ce îi reprezintă întru totul: “O încununare a tot ce ați făcut până acum”, mai adaugă Irina, care trece imediat la anunțarea avantajelor câștigate de concurenți în misiuni.

Citește și: Chefi fără limite, 25 aprilie 2022. Cine sunt concurenții care au câștigat imunitatea individuală și cine intră la proba de gătit

“La una din probele de astăzi se va câștiga o cutie, iar cutia aceea este plină de bunătăți. Aceste bunătăți pot ajuta signature dish-ul vostru, al cuiva mai exact. Cred că am să încep exact cu acest avantaj, iar acest avantaj s-a câștigat la proba botezului”, spune Irina Fodor.

La această probă a câștigat Laura Eremia, din echipa verde și are o cutie plină cu produse de care se poate folosi în proba de gătit.

La proba de la restaurant, unde concurenții au degustat preparate speciale, cel mai bine s-a descurcat Daniel Jumuga (Nobo) și are avantajul de a găti cu zece minute mai mult decât ceilalți în proba care decide cine sunt finaliștii.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 28 din 25 aprilie 2022. Cine sunt cei trei concurenți eliminați în etapa de Finală din Atena

După împărțirea avantajelor, prezentatoarea tv anunță cine este cheful care a câștigat premiul de a avea rețeta sa în meniul unui restaurant special din Atena și privelgiul de a-și trimite un concurent în Finala Chefi fără limite.

"Dragii mei, să bată tobele pentru că vom afla primul finalist Chefi fără limite", spune Irina Fodor.

La proba chefilor cu reinterpretarea kebabului a câștigat chef Cătălin Scărlătescu, care l-a trimis direct pe Istvan Kozocsa în Marea Finală Chefi fără limite din 27 aprilie 2022.

"Din tot sufletul meu, acest om merită totul!", spune chef Cătălin Scărlătescu.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, episodul 28 din 25 aprilie 2022. Cine sunt cei trei concurenți eliminați în etapa de Finală din Atena... Chefi fără limite, episodul 29 din 26 aprilie 2022. Cine sunt cei trei concurenți eliminați în etapa de Finală din Atena...
Ultimele știri
x