Antena Căutare

Chefi fără limite, 5 aprilie 2022. Sorin Bontea a făcut schimb de concurenți și toți au fost uimiți. Cine a câștigat avantajele

În ediția 20 a emisiunii Chefi fără limite, Sorin Bontea a luat o decizie la care nimeni nu s-ar fi așteptat: aceea de-a face schimb de concurenți. Tot în această ediție, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat avantajele puse la bătaie înainte de proba pentru imunitate.

colaj foto cu sorin bontea si echipa sa la chefi fara limite Galerie
Sorin Bontea a luat decizia de-a face schimb de concurenți în ediția 20 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1 | Antena 1

A doua zi petrecută la Mani, în cea de-a șaptea etapă din emisiunea Chefi fără limite, a început cu multe emoții pentru echipa mov și pentru cea albastră, fiindcă se apropie momentul ca Sorin Bontea să decidă ce concurent va înlocui din echipa sa și cu cine.

Sorin Bontea a făcut schimb de concurenți în episodul 20 din 5 aprilie 2022, în cel de-al șaptelea stage Chefi fără limite, desfășurat la Mani

Așa cum ne-am obișnuit deja, cea de-a doua zi a unui stage este foarte importantă, fiindcă este ziua în care concurenții se întrec pentru diferite avantaje, chefii luptă pentru un Joker ce poate salva un concurent de la eliminare și este totodată și momentul în care se află cine a câștigat imunitatea de echipă.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 19 din 4 aprilie 2022. Cine a câștigat imunitatea individuală și s-a salvat de la eliminare

De data aceasta, în a doua zi din stage-ul șapte de la Chefi fără limite, desfășurat la Mani, chefii și concurenții s-au întrecut la trei probe de foc, cu următoarele reguli:

  • Proba 1 - Cactus: La această probă trebuie să vă însoțească un concurent înalt și cu mâinile bătătorite.
  • Proba 2 - Brunch: aici trebuie să meargă doi dintre cei mai pricepuți bucătari ai echipelor.
  • Proba 3 - Jokerul, cel care asigură chef-ului câștigător posibilitatea de-a salva un concurent din echipa sa, în cazul în care el ajunge la eliminare.

Florin Dumitrescu l-a ales pe Iman, Sorin Bontea a ales pe Mexicanu` și Cătălin Scărlătescu a mizat pe priceperea lui Tudor (Ken). Culesul, tăiatul și curățatul cactușilor nu a fost o sarcină ușoară, însă toți au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga avantajul.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 19 din 4 aprilie 2022. Prima zi la Mani a adus probe neașteptate pentru avantaje și o imunitate

Simultan cu proba cactusului s-a desfășurat și brunch-ul, acolo unde au participat Laura și Nobo, Primărița și doamna colonel și Istvan și Tanya.

Apoi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut la proba de Joker. La finalul acesteia, concurenții și chefii s-au întrecut cu Irina Fodor pentru a afla cine a câștigat avantajele. Înainte însă, Sorin Bontea a decis să își folosească amuleta ce îi permite un schimb de concurenți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irina Fodor a anunțat că proba brunch-ului a fost câștigată de echipa mov, în timp ce proba cactus a fost câștigată de echipa albastră.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, episodul 19 din 4 aprilie 2022. Prima zi la Mani a adus probe neașteptate pentru avantaje și o imunit... Chefi fără limite, episodul 20 din 5 aprilie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă și ce s-a întâmplat în ziua a do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x