Antena Căutare

Chefi fără limite, 8 martie 2022. Irina Fodor a pus la bătaie un nou Joker! Ce avantaj aduce și ce trebuie să gătească chefii

În a opta ediție din etapa a treia, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea află ce presupune câștigarea Jokerului. O probă inedită și grea îi pune la încercare, iar anunțul Irinei Fodor îi lasă cu gura căscată: “Îmi e frică să nu explodăm azi!”.

colaj de fotografii Irina Fodor, chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
În a opta ediție din etapa a treia, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea află ce presupune câștigarea Jokerului, o probă inedită și grea îi pune la încercare, iar anunțul Irinei Fodor îi lasă cu gura căscată: “Îmi e frică să nu explodăm azi!”. | Antena 1/ Chefi fără limite

Rețetele cu iz mediteraneean nu sunt deloc simple, iar chefii sunt pregătiți să lupte cu toate “armele” pe masă.

Ei au de susținut în ediția din 8 martie 2022 de la Chefi fără limite o luptă cu o miză extrem de importantă, Jokerul: “Dragii mei, ne-am strâns astăzi aici pentru o miză motivantă, un Joker ce poate schimba soarta jocului într-un mod critic. Este un as în mânecă ce vă poate salva atunci când aveți cea mai mare nevoie”, anunță Irina Fodor.

Proba Jokerului le aduce surprize și o miză uriașă! Ce au de făcut chefii pentru a câștiga: "O să câștig eu Joker când o zbura porcul"

Ajunși în bucătăria unde trebuie să-și arate măiestria, chefii primesc toate informațiile de la Irina Fodor.

"Pentru că suntem pe Lemnos, insula zeului focului, lupta voastră se va da pe una dintre rețetele favorite ale acestei taverne. Știați că expresia Când o zbura porcul se leagă de o poveste a mitologiei grecești?", întreabă Irina Fodor.

"Medusa și Poseidon au avut doi copii înaripați pe Pegas și Chrysaor. Primul era cal, iar al doilea porc, deci și porcii zburau odată!", povestește prezentatoarea TV.

"Are Grecia la zei și la legende de nu știu cum le ține minte lumea", spune chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi fără limite, 7 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea individuală și ce concurent a fost salvat

"La noi a ajuns asta (n.r proverbul) să fie echivalent cu imposibilul, cu o limită de nedepășit. Asta este tema voastră de astăzi, să faceți porcul să zboare cu ajutorul unui dish. Am și o rețetă pentru voi! Este rețeta favorită a acestei taverne: porc cu piure de vinete afumate și ceapă caramelizată", anunță Irina Fodor.

"O să câștig eu Joker când o zbura porcul", spune Cătălin Scărlătescu, la testimoniale.

Citește și: Chefi fără limite, 7 martie 2022. Daniel Tudor (Ken) s-a dezlănțuit și a făcut show senzual pentru grecoaice

Preparatele gătite de chefi vor fi jurizate de chef Maria: “Țineți minte, rețeta este una dintre cele mai populare ale acestui loc! Porcul trebuie să prindă din nou aripi, să zboare și să ne uimească. E de la sine înțeles că veți găti doar cu ingredientele pe care le găsiți în Taverna Mariei", mai spune prezentatoarea TV.

"Le doresc colegilor mei să câștige concursul ăsta când o zbura porcul", spune râzând chef Cătălin Scărlătescu.

Proba Joker: Se afla mâine cine a câștigat Jokerul. Acesta oferă șansa chefului câștigător să salveze de la eliminare un concurent din echipa sa.

Citește și: Chefi fără limite, 7 martie 2022. Vlad Tănasie (Sushi) mărturisește că se simte demotivat. Ce s-a întâmplat

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 8 martie 2022. Tanya Povenskaya a făcut show într-un șorț sexy, Istavan Kozocsa a fost impresionat... Chefi fără limite, 8 martie 2022. Lovitură dură pentru chef Florin Dumitrescu! Echipa albastră se coordonează cu greu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x