Antena Căutare

Chefi fără limite, 9 martie 2022. Florin Dumitrescu a avut o „revelație” de zile mari la proba pentru imunitatea de echipă

În ultima zi a trilogiei grecești de pe Lemnos, concurenții și chefii sunt pregătiți să se înfrunte pentru imunitatea de grup. După ce au umblat în lung și în lat încercând să descopere liniile esențiale pentru a putea aduna cât mai mult în palmaresul culinar, astăzi, în ediția din 9 martie 2022, vor pune în aplicare ceea ce știu deja, dar este loc și pentru un strop de necunoscut.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Florin Dumitrescu are o revelație legată de probă. Cheful echipei albastre a îmbrățișat-o pe Irina Fodor, în ediția din 9 martie 2022 | Antena 1/ Chefi fără limite

În ciuda faptului că echipa albastră era demoralizată de lupta pe care trebuie să o aibă împotriva echipei verzi, chef Florin Dumitrescu s-a trezit cu foarte multă energie și cu încrederea că va reuși alături de concurenții săi să facă o masă perfectă pentru greci. Florin Dumitrescu are toate încrederea că va reuși să îi salveze de la proba individuală pe concurenții săi.

Zâmbetul său și energia debordantă par să nu se alinieze cu emoțiile lui chef Sorin Bontea, care face o remarcă legată de comportamentul colegului său de breaslă: "Florin încercă tot felul de tertipuri și tot felul de chestii de genul ăsta, adică să vezi Doamne că e binedispus. Eu sunt calm pentru că am exercițiul ăsta! Nu e nimic nou, el încearcă, dar nu-i iese!".

Florin Dumitrescu are o revelație legată de probă. Cheful echipei albastre a îmbrățișat-o pe Irina Fodor, în ediția din 9 martie 2022

Cu toate acestea, chef Florin Dumitrescu țintește sus și vrea să transmită sentimentul său și echipei sale. Zâmbetul și entuziasmul lui ridică semne de întrebare și pentru Irina Fodor care îl întreabă: "Ai băut ceva în dimineața asta?", gândindu-se că situația în care e pus nu prea ar avea de ce să-i mențină voioșia.

"Când ai în spate o echipă, e mai ușor să-ți ascunzi punctele salbe, dar odată ce echipa pierde s-ar putea să-ți atingi limitele și dacă nu le poți depăși, echipa se împuținează și un concurent pleacă acasă, dar până la proba individuală mai aveți o șansă la imunitatea de echipă, despre asta este vorba în proba de astăzi", anunță Irina Fodor.

Cu toată energia pe care îl are, chef Florin Dumitrescu nu reușește, totuși, să-și dea seama ce are de făcut, el nefiind pus până cum în situația de față.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Tanya Povenskaya a făcut show într-un șorț sexy, Istavan Kozocsa a fost impresionat

"În prima zi ați făcut cunoștință cu o rețetă locală, este a treia zi, așa că se lasă cu o reinterpretare românească. Mai ții minte Sorin!?", întreabă Irina Fodor.

"Aaa, asta este rutina, de fapt?", întreabă uimit Florin Dumitrescu.

Echipa albastră era puțin debusolată pentru că nu știa dacă ceea ce va prepara o să fie "mâncarea grecească cu produse românești sau mâncare românească cu produse grecești", așa cum a mărturisit Primărița la testimoniale.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă. Ce au făcut chefii când s-a anunțat verdictul

Prezentatoarea Tv vine însă rapid cu explicațiile de rigoare. Regula rămâne aceeași, echipele trebuie să gândească grecește și să gătească românește!

"Ca să vă ajut la fel ca de obicei, v-am pregătit două coșuri câte unul pentru fiecare", anunță Irina Fodor. Cașcavalul afumat, jambonul și vinul au fost cele trei elemente obligatorii în farfuriile ambelor echipe. Forma și felul în care aleg să le folosească le aparține.

Imediat după ce chef Florin Dumitrescu și-a dat seama ce trebuie făcut, a îmbrățișat-o strâns pe Irina și s-a grăbit să înceapă proba: "Ai băut ceva în dimineața asta, ai mâncat ceva? Cât entuziasm!!".

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Tanya Povenskaya a făcut show într-un șorț sexy, Istavan Kozocsa a fost impresionat

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 9 martie 2022. Gestul neașteptat făcut de Florin Dumitrescu față de Sorin Bontea. De ce și-a prezenta... Chefi fără limite, 9 martie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu a făcut show cu placa pe dunele de nisip. Cum se distrează ec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x