Antena Căutare

Chefi fără limite, episodul 28 din 25 aprilie 2022. Cine sunt cei trei concurenți eliminați în etapa de Finală din Atena

Etapa Finală Chefi fără limite a început! Urmează trei zile de foc la sfârșitul cărora Chefi fără limite își va desemna câștigătorul în Atena. Ediția din 25 aprilie, prima zi pe această metropolă fascinantă, leagăn al civilizației europene, aduce concurenților probe ce îi trimit cât mai aproape de Finala Chefi fără limite. Află ce s-a întâmplat astăzi în show-ul culinar și de aventură de la Antena 1, difuzat pe 25 aprilie 2022, ce echipă a câștigat proba de gătit și are locul asigurat în finala Chefi fără limite. Bătălia pe ringul celor mai bune preparate a început!

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Etapa Finală Chefi fără limite a început! Urmează trei zile de foc la sfârșitul cărora Chefi fără limite își va desemna câștigătorul în Atena. Ediția din 25 aprilie, prima zi pe această metropolă fascinantă, leagăn al civilizației europene, aduce concurenților probe ce îi trimit cât mai aproape de Finala Chefi fără limite. | Antena 1/ Chefi fără limite

Atena are toate armele la ea, fiind o chintesență a tot ceea ce chefii și concurenții au gustat, gătit și experimentat până acum. Toată bucătăria Greciei este ridicată în Atena la nivelul pretențiilor unei capitale de prim rang în Europa și a unui oraș faimos al lumii. Cei care vor reuși să se ridice de fiecare dată la nivelul care se impune, vor cunoaște nume de top ale bucătăriei ateniene într-un ultim exercițiu și o experiență de viață de neuitat.

După o etapă care adus în fiecare zi eliminări pe bandă rulantă, echipele au rămas în formulă de câte trei și par să lupte acum de la egal la egal. Echipa verde i-a pierdut în etapa semifinală pe Valentina Cornescu și pe Andrei Stoian (Mexicanu’), echipa mov a pierdut-o în semifinală pe Rebecca Bumputu (Becky), iar echipa albastră a reușit să scape de eliminări săptămâna trecută, dar a luptat în trei oameni, asta după ce a fost eliminat înainte de semifinală Vlad Nastea (Arkanian).

Chiar dacă probele nu au fost deloc ușoare, înfrângerile au durut profund, iar pierderea unui om a afectate întreaga echipă, puși în corzile etapei finale Chefi fără limite, concurenții și chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt pregătiți să dea piept cu fiecare provocare. Sunt conștienți că nu este ușor, dar în același timp sunt mai pregătiți decât au fost vreodată să-și “nimicească” adversarul pe ringul celor mai fabuloase preparate, fără limite, cu mirodenii excepționale și gusturi ce depășesc imaginația.

Care sunt regulile Etapei Finale Chefi fără limite, din Atena. În fiecare zi vor fi eliminați trei concurenți: “O să fie măcel!”

Echipele s-au întâlnit de la primele ore ale dimineții cu Irina Fodor, care i-a întâmpinat cu un zâmbet larg: “Dragilor, bun venit în Atena, bun venit în etapa finală. Am ajuns într-una dintre cele mai vechi metropole ale lumii, orașul-stat al antichității cu nume de răsunet de care se leagă mari gânditori mari artiști mari artiști și primii scriitori ai lumii, Atena! tot de Atena se va lega și numele câștigătorului Chefi fără limite”.

“Până aici, totul bine, frumos, emoționant, dar avem și vești mai picante”, spune Irina Fodor, care anunță regulile etapei.

Echipele se îndreaptă către marea finală, dar până atunci mai sunt niște trepte de încercare. “Acum suntem nouă, iar pentru Finală avem doar trei locuri disponibile. În fiecare zi ne vom despărți de trei dintre voi”. Spune prezentatoarea TV.

“Am și vești bune. Misiunile de astăzi au o miză uriașă: Cine câștigă primește imunitate și nu va găti diseară în proba eliminatorie. Cine câștigă astăzi se va putea declara calificat pentru ziua a doua. Nu ca echipă, astăzi individual se pune problema”, anunță Irina Fodor.

În Finala Chefi fără limite sunt doar trei locuri disponibile, astfel, în fiecare zi trei concurenți vor fi eliminați, fiind nouă concurenți în total, acum. Misiunile din prima zi din Atena au o miză mare, cine va câștiga primește imunitate individuală și nu va găti în proba eliminatorie de la finalul serii, astfel își are asigurat locul pentru ziua de mâine. Din acest moment, concurenții sunt pe cont propriu, vor merge la misiuni singuri, vor găti singuri, de aici înainte toți sunt în linie dreaptă către titlul de Chefi fără limite. Și chefii au o probă importantă și anume ocazia să câștige pentru unul dintre concurenți imunitate.

Ce s-a întâmplat în episodul 28 din 25 aprilie 2022, în etapa Finală la Chefi fără limite, desfășurată în Atena

După ce regulile au fost anunțate, Irina Fodor i-a invitat pe fiecare să tragă la sorți câte un meniu și să lase soarta, astfel, să decidă ce primește fiecare. Concurenții au aflat fiecare la ce probă vor merge. Patru dintre ei au avut o destinație, iar ceilalți cinci o altă destinație unde și-au arătat priceperea și s-au chinuit să rezolve probleme.

Chefii au rămas cu Irina pentru că aventura lor a început chiar la o aruncătură de băț. Înainte de a pleca în fiecare misiune, chefii au fost invitați să-și încurajeze “puii”, care acum vor arăta cum au învățat să zboare.

Suntem în etapa finală, o etapă care începe abrupt, care cere determinare și multă concentrare. Ultima zi a început în forță. La piața centrală din Atena merg Laura Eremia, Daniel Jumuga (Nobo), Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel), Mariana Tarbuc (Primărița) și Daniel Iulian Tudor (Ken), iar la măcelărie unde se vor întâlni cu chef Iosif merg Francisc Șandor, Tanya Tatiana Povenskaya, Istvan Kozocsa și Iman Abushov , iar cei trei chefi lucrează "la înălțime".

Concurenții de la măcelărie trebuie să ghicească și să găsească nouă ingrediente pe care le-au folosit de-a lungul compeiției Chefi fără limite. Concurenții trebuie să ajungă în locația din mesaj și se trimite o fotografie cu ingredientul la care face referire ghicitoarea vor primi o nouă ghicitoare de la Irina în funcție de răspunsul lor.

Concurenții de la piață au primit fiecare rețete diferite și un anumit buget, ei trebuie să depisteze ingredientele corecte, în număr de zece, aflate pe lista fiecăruia, ce conține alte zece ingrediente greșite. Se vor întoarce mai apoi la masa de lucru pentru a curăța, toca și pregăti fiecare ingreient, apoi, jurații vor verifica cumpărturile.

Între timp, chefii trec la proba lor importantă, iar cel care câștigă are avantajul de a alege din echipa sa un concurent care devine imun.

Ce concurenți au obținut imunitatea individuală, în prima etapă de finală, de la Chefi fără limite, în Atena

Imunitatea individuală i-a pus pe concurenți în corzile unor probe grele, iar cel mai bine s-au descurcat Daniel Jumuga (Nobo) din echipa verde a lui Sorin Bontea, Francisc Șandor din echipa verde a lui Sorin Bontea. Istvan Kozocsa din echipa mov a fost salvat de către Cătălin Scărlătescu, care a câștigat la proba de gătit și a putut oferi imunitate unui concurent.

Ei au locul asigurat în etapa de mâine de la Chefi fără limite, cu un pas mai aproape de marea Finală. Bucuria a fost foarte mare pentru chef Sorin Bontea, care a avut cei mai mulți concurenți salvați.

Din nefericire, echipa albastră nu a obținut niciun avantaj ceea ce înseamnă că intră la proba de gătit a serii. Iar de la echipa mov doar Istvan Kozocsa a fost salvat, ceea ce înseamnă că Tanya Tatiana Povenskaya și Daniel Iulian Tudor (Ken) intră la duelul suprem, în timp ce de la echipa verde doar o singură persoană joacă pe ringul preparatelor, Laura Eremia.

Daniel Iulian Tudor (Ken), Tanya Povenskaya, Mariana Tarbuc (Primărița), Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel), Iman Abushov, Laura Eremia intră la proba de gătit

La proba de gătit intră Laura Eremia, Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel), Mariana Tarbuc (Primărița), Daniel Iulian Tudor (Ken), Tanya Tatiana Povenskaya, Iman Abushov. Ei se vor duela să impresioneze cu preparatele din acestă seară, dar cu o presiune uriașă, trei dintre ei vor fi eliminați! Ei au de pregătit un starter și vor fi jurizați de către manageri de restaurante și chefi locali.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au consultat cu echipele lor și i-au încurajat pe concurenți să dea tot ce au mai bun și să pregătească un fel de mâncare fabulos pentru a-i impresiona pe jurații din ediția 28 a show-ului Chefi fără limite.

Cronometrul a pornit și concurenții s-au apucat imediat să își ia ingredientele necesare și să pună tigăile la încins. Tensiunea a atins cote maxime pentru echipe și pentru chefi! Inimile au început să bată cu putere și mâinile să se miște cu viteză pentru a face ultimele aranjamente la plating.

Ce concurenți au fost eliminați. Chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu îi pierd pe Tanya Povenskaya, Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel), Mariana Tarbuc (Primărița) în etapa de Finală din emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1, în Atena

În episodul 28 din 25 aprilie 2022, în etapa de Finală de la Chefi fără limite, desfășurată în Atena, concurenții au luptat pentru a se salva. Toți și-au ascuțit cuțitele pentru a duce la bun sfârșit încă o etapă care îi pune în corzile înfrângerii pe trei dintre ei.

În prima zi a etapei de Finală toți au tras din greu pentru avantajul de a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare. A fost o luptă încinsă, pe de o parte, de pretențiile temei și, pe de altă parte, de dorința fiecărui chef de a-și vedea echipa cât mai departe.

S-au folosit ingrediente de top pentru niște creații culinare ireproșabile. Acum, totul depinde de gustul specialiștilor, care, după cum știm, sunt greu de impresionat.

Laura Eremia a obținut trei farfurii din partea juraților, Iman Abushov a obținut două farfurii și Daniel Iulian Tudor (Ken) o farfurie. Restul concurenților au fost eliminați!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ECHIPELE DIN A DOUA ETAPĂ A FINALEI

  • Echipa Verde - Chef Sorin Bontea: Daniel Jumuga (Nobo), Francisc Șandor, Laura Eremia
  • Echipa Albastră - Chef Florin Dumitrescu: Iman Abushov
  • Echipa Mov - Chef Cătălin Scărlătescu: Istvan Kozocsa, Daniel Iulian Tudor (Ken)

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 25 aprilie 2022. Cine sunt concurenții care au câștigat imunitatea individuală și cine intră la proba... Chefi fără limite, 26 aprilie 2022. Cine este primul finalist de la Chefi fără limite și ce avantaje au obținut ceilalți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x