Antena Căutare

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

În ultimul episod de “Chefi fără limite, în spatele camerelor” vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, în Marea Finală, fiind momente surprinse dincolo de ceea ce văd telespectatorii. Iată cum s-a văzut Finala prin ochii echipei de producție și ce nu a avut ocazia audiența să surprindă.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
În ultimul episod de “Chefi fără limite, în spatele camerelor” vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, în Marea Finală, fiind momente surprinse dincolo de ceea ce văd telespectatorii. Iată cum s-a văzut Finala prin ochii echipei de producție și ce nu a avut ocazia audiența să surprindă. | Antena 1/ Chefi fără limite

Finala Chefi fără limite a strălucit în culoarea verde! Daniel Jumuga (Nobo) a fost câștigătorul și a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro. Acesta a luptat zece etape în condiții spartane, a cucerit meleagurile Greciei cu tenacitate, talent și pricepere, demonstrând de fiecare dată că locul său este în această competiție și merită din plin toată gloria.

Ce nu s-a văzut la televizor în Finala Chefi fără limite 2022

Experiența Chefi fără limite i-a pus pe chefi și pe concurenți în cele mai neașteptate situații și i-a provocat să învețe noi rețete și noi tehnici de gătit, în stil mediteraneean. Ei bine, doar unul singur a fost câștigător, iar finala a adus emoții mari.

“Când am văzut ce desert a făcut Nobo, nu am fost fericit deloc. Când jurații au început să arunce farfuriile, vorbeam singur: Ce ți-am zis eu Nobo să faci?. Deci, numai așa vorbeam. M-a ucis”, a mărturisit.

“Îmi cer scuze chef și eu m-am ucis pe mine. Mi-am dat și eu niște emoții…”, a mărturisit Daniel Jumuga (Nobo).

Citește și: Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

“Tocmai acolo la punctul forte trebuia sa faci ceva bun”, spune chef Sorin Bontea.

“Este important și pentru mine că eu am lupta mea cu chefii, sunt prietenii mei. Dar, e aia, frate, frate, dar trofeul e pe bani”, mai spune chef Sorin Bontea. “Mai avem alte emisiunii din astea, concurs, pe care să le câștig? Mai avem?”.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

“Sunt fericit pentru Nobo, eu am auzit povestea lui, cât încearcă să reușească singur, și-a depășit toate limitele aici, eu sper să-și împlinească visul. Am văzut ce face, mi-a arătat niște poze, mi-a lăsat gura apă, și sper că într-o zi vei face asta”, i-a spus chef Sorin Bontea.

După o competiție intensă, trăită din plin pe un drum necunoscut presărat cu provocări ce au avut menirea de a scoate din fiecare ce este mai bun, Daniel Jumuga (Nobo), din echipa verde condusă de chef Sorin Bontea, a adjudecat titlul sezonului și a câștigat premiul de 30.000 de Euro, demonstrând unui întreg juriu de chefi renumiți și apreciați că merită să strângă la piept cecul mult râvnit.

Mândru peste măsură, chef Sorin Bontea și-a îmbrățișat echipa și câștigătoarea. Juratul și-a adăugat încă un titlu în palmaresul sezoanelor la cuțite adjudecate.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x