Antena Căutare

Cine e chef Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Alături de chef Iosif Ștefănescu, chef Marius Tudosiei este co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1.

marius tudosiei de la chefi fara limite Galerie
Marius Tudosiei va prezenta alături de chef Iosif Ștefănescu emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1 | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor da din nou start rivalităților, iar cei care vor aduce sarea și piperul vor fi cei doi co-prezentatori, chef Iosif Ștefănescu și chef Marius Tudosiei. De data aceasta, confruntările culinare se vor da în ținuturile fascinante ale Greciei.

Cine este Marius Tudosiei, co-prezentatorul emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Chefi fără limite este primul show TV din România în care gătitul se îmbină armonios cu aventura și călătoriile, într-un spectacol plin de arome și adrenalină. De data aceasta, cei care vor aduce un plus de savoare confruntărilor culinare sunt chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei. Fiecare destinație va surprinde și va aduce provocări atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei chefi, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.

Citește și: Cine e chef Iosif Ștefănescu, simpaticul co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Pe Marius Tudosiei mulți îl cunosc ca fiind un antreprenor de succes, dar și chef de mai bine de 11 ani. La băcănia sa, acesta își bucură clienții cu tot felul de bunătăți menite să ofere papilelor gustative un răsfăț de neuitat. În plus, în trecut, acesta a fost jurnalist și realizator de emisiuni, dar acum a acceptat provocarea de-a se alătura super aventurii Chefi fără limite, de la Antena 1.

„Teoretic am venit să muncesc, dar practic retrăiesc cumva, într-un mod concentrat, idealul meu în viață, ăla de-a descoperi lucruri pe care alți oameni nu le-au descoperit încă și pe care, evident, nici eu nu le-am știut, dar să descopăr totul în amănunt. Mi se pare un rol absolut interesant pentru mine pentru că ultimii ani din viață așa i-am petrecut, întotdeauna printre localnici, călătorind foarte mult, descoperind gustul local, descoperind tehnici, descoperind un stil de viață pe care altfel nu l-aș fi cunoscut.

Cel puțin în teorie, românii sunt familiarizați cu ceea ce înseamnă Grecia, dar părerea mea este că au văzut doar o mică parte din Grecia și cred că sunt mai degrabă acomodați cu ideea de Grecia comercială și turistică. După ce am văzut și am mâncat în 27 de insule, asta înainte să pornim în aventura asta, pot să spun că nu seamănă. Grecia continentală nu seamănă cu Grecia insulară, ceea ce schimbă modul nostru de-a intra în contact cu oamenii. În insule ritmul este diferit, îți dă senzația că timpul curge altfel, oamenii sunt mai liniștiți, mai puțin afectați de valurile astea de impact economic. Evident că lucrurile nu se schimbă foarte rapid, te duci cu feribotul câteva ore și descoperi o lume care credeai că nu mai există. O să descoperi mașini de 30-40 de ani, niște motorete de 40 de ani, este o atmosferă cu totul diferită”, a dezvăluit Marius Tudosiei, chef, băcan și co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1.

Citește și: Chef Sorin Bontea, înduioșat la filmările Chefi fără limite: „Toate animalele din Grecia îmi duc dorul”

Noul format de cooking show promite să aducă publicului o incursiune în locuri fascinante din Grecia, dar totodată ceva mai puțin cunoscute turiștilor.

„Fiecare insulă grecească este foarte diferită de toate celelalte și există un specific local în fiecare dintre ele. Grecii tratează cu foarte multă mândrie treaba asta, fac foarte bine și cred că ar trebui să facem și noi asta”, a mai explicat Marius Tudosiei

Ce înseamnă cu adevărat gastronomia grecească, ce rețete își vor dezvălui secretele și ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Chefi fără limite începe în februarie, la Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show, primul din România.

Chefi fără limite, ce are premiera în februarie la Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Chefi fără limite va dezvălui telespectatorilor Antena 1 preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Chef Sorin Bontea a mers prima dată în Grecia cu ocazia filmărilor „Chefi fără limite”. Juratul și-a schimbat radical pă... Chef Dumitrescu, despre „Chefi fără limite”: „Ce facem noi aici se duce un pic în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x