Antena Căutare

Eliminare Chefi fără limite, 2 martie 2022. Ce concurent a părăsit competiția. Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Raul Bodoșcă

Irina Fodor a anunțat ce concurent a fost eliminat în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1. Surpriza a fost mare pentru toți.

irina fodor, catalin scarlatescu si concurenti de la chefi fara limite Galerie
Irina Fodor a anunțat ce concurent părăsește competiția în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite | Antena 1

În ultima zi din cel de-al doilea stage din show-ul Chefi fără limite de la Antena 1, concurenții din echipa mov s-au întrecut la proba individuală de gătit și, la final, Irina Fodor a anunțat ce concurent a primit cele mai puține puncte și a fost astfel eliminat din competiție. Până acum, Scărlătescu a mai pierdut un concurent.

Ce concurent a fost eliminat în al doilea stage din emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1

De data aceasta, la proba individuală, concurenții au avut sarcina de-a pregăti rețete cât mai gustoase de chiftele. Acestea au fost degustate de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și de către un chef local. În funcție de gust și plating, cei patru au acordat voturi și au decis ce concurent a fost eliminat, în ediția 6 din emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Raul și Cătălin Scărlătescu, tensiuni uriașe! De ce s-au certat și ce s-a întâmplat

Primele locuri au fost ocupate de Becky, Istvan, Tanya Povenscaia și Carmen Dîrvariu. Dar poate că cel mai surprinzător lucru a fost atunci când toată lumea a realizat faptul că Raul Bodoșcă se află pe ultimul loc și riscă eliminarea, în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite.

„Cu toate astea mai există o șansă! Șansa ta, Raul, este Jokerul! Dacă în acest ulcior se află numele lui chef Cătălin, mai rămâi cu noi, Raul. Dacă nu, atunci acesta este, din păcate, finalul tău la Chefi fără limite. Pregătit?”, a anunțat Irina Fodor.

Apoi, aceasta a spart recipientul și a arătat tuturor că Jokerul din etapa a doua a fost câștigat de Florin Dumitrescu, motiv pentru care concurentul din echipa mov a pierdut astfel șansa de-a putea fi salvat.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Certuri în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat

„Sunt foarte, foarte supărat că Raul pleacă”, a zis Scărlătescu, dezamăgit de tot acest deznodământ neașteptat.

„Mi-a părut foarte rău pentru Raul”, a completat și Florin Dumitrescu.

Toți au fost uimiți, dar după ce au degustat farfuriile, chiar și concurenții au ajuns la concluzia că verdictul a fost unul corect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite ca să descoperi ce s-a mai întâmplat.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 2 martie 2022. Ce chef a fost acuzat de trădare și ce s-a întâmplat la degustarea farfuriilor... Chefi fără limite, în spatele camerelor! Cum au fost surprinși concurenții și chefii înainte și în timpul probelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x