Antena Căutare

Eliminare Chefi fără limite, 9 martie 2022. Daniela Tănase a fost salvată de la eliminare. Sorin Bontea a avut Jokerul

Pe traseul Chefi fără limite situația este critică pentru un concurent din echipa verde și pentru chef Sorin Bontea, pus în corzile primei înfrângeri. Concurenții au aflat cine este persoana care poate fi eliminată, cine s-a salvat pe ultima sută de metri cu un punct, dar și ce chef are Jokerul, în ediția din 9 martie 2022.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Daniela Tănase a fost salvată de la eliminare. Sorin Bontea a avut Jokerul | Antena 1/ Chefi fără limite

În ultima zi din Lemnos, concurenții din echipa verde s-au întrecut la proba individuală de gătit, iar la final toată lumea a aflat ce concurent a primit cele mai puține puncte. Până acum, doar Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Concurenții au stat cu sufletul la gură până au afla numele celui care este în pericol de eliminare, iar soarta sa a putut fi schimbată datorită Jokerului. Toată lumea trăiește tensiunea momentului!

Daniela Tănase a fost în pericol de eliminare la Chefi fără limite, în ediția din 9 martie 2022, de la Antena 1

Situația a fost cu totul neașteptată pentru echipa verde, proba cu ingredientele le-a dat bătăi de cap. De această dată farfuriile nu au mai zburat, ci au fost așezate în dreptul preparatelor care au încântat papilele gustative ale specialiștilor în gastronomie.

Cei mai încrezători s-au regăsit la coada clasamentului, în timp ce alții care au întâmpinat și dificultăți majore au avut punctaje surpinzătoare.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Tanya Povenskaya a făcut show într-un șorț sexy, Istavan Kozocsa a fost impresionat

De data aceasta, la proba individuală, concurenții au avut o sarcină dificilă și nouă! Francisc Șandor le-a împărțit ingredientele prin avantajul avut, iar ei au fost nevoiți să facă din condiment, vedetă! Acestea au fost degustate de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și de către un chef local, Maria.

În funcție de gust și plating, cei patru au acordat voturi și au decis ce concurent a fost eliminat, în ediția din 9 martie 2022 din emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1.

Daniela Tănase, concurenta din echipa verde a fost salvată de Sorin Bontea, care a avut Jokerul

Primele locuri au fost ocupate de Laura Eremia, Valentina Cornescu și Daniel Jumuga (Nobo) și Andrei Stoian (Mexicanul). Dar poate că cel mai surprinzător lucru a fost atunci când toată lumea a realizat faptul că Daniela Tănasese se află pe ultimul loc și riscă eliminarea, în ediția din 9 martie a emisiunii Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă. Ce au făcut chefii când s-a anunțat verdictul

Daniela Tănase se află în pericol de eliminare, doar Jokerul a salvat-o! "Dacă este chef Sorin, atunci el va putea să-și salveze concurentul, în acest caz, concurentul va deveni oaia neagră a echipei în următoarea etapă și va participa cu siguranță la următoarea probă individuală", anunță Irina Fodor.

Irina Fodor a spart recipientul și a arătat tuturor că Jokerul din etapa a doua a fost câștigat de Sorin Bontea, iar concurenta a fost salvată. La finalul probei, echipele au avut parte și de un fenomen bizar, peștii au sărit din apă și toți s-au adunat să-i arunce.

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Tanya Povenskaya a făcut show într-un șorț sexy, Istavan Kozocsa a fost impresionat

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 9 martie 2022. Cine a câștigat avantajul și ce probă „complet diferită” au primit concurenții din ech... Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce fac chefii când nu sunt în bucătărie și cum se pregătește echipa de producți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x