Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Nu-i ”bondoacă”, a gătit ”usturoiat” și are un simț al umorului ”periculos”! Gina Pistol, alături de cea mai haioasă concurentă de la ”Chefi la cuțite”

 
+2 click pentru
galerie

”Hai, Cătăline, gustă! Mâncați, că e bună”, așa și-a făcut doamna Tereza intrarea la ”Chefi la cuțite” cu ciorba sa rădăuțeană. 

Încercând să deslușească cine se află în spatele preparatului, chefii s-au amuzat copios. Presupunerile celor trei, dar și replicile pline de umor ale doamnei Tereza au stârnit hohote de râs!

 ”Bondoacă ai zis? Nu-s bondoacă! O să-ți pară rău, Cătăline, că ai zis așa de mine”, i s-a adresat concurenta lui chef Scărlătescu.

Poți să revezi momentul de la ”Chefi la cuțite”, AICI

Bucuroasă nevoie mare, aceasta a trecut mai departe și a primit, în plus, cartea lui Florin Dumitrescu, oferită chiar de el.

În culise, show-ul a continuat, alături de frumoasa Gina Pistol, care nu a ratat ocazia să se fotografieze alături de simpatica doamnă Tereza.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe